dun baya bıseyler kacırmısım valla.kımsenın kendın germesıne gerek yok.mehmet abının dedıgı gıbı kımseyı kırmaya gerek yok...
Printable View
dun baya bıseyler kacırmısım valla.kımsenın kendın germesıne gerek yok.mehmet abının dedıgı gıbı kımseyı kırmaya gerek yok...
fsm1453 yasınız kac ? 29 yazıyor burada gördüğüm kadarıyla..ama tavrınız hiç hoş değil ben burada kısa süredir varım ama burdaki insanların üyelere saygısı sonsuz.Taş yerinde ağırdır size haksızlık oldugunu mu düşünüyorsunuz o zaman somut halde sorunların çözümüne gidilmesini sağlayabilirsiniz..yok bilmem ne com dan geliyorum ben demekle olmaz..FIAT kullanıcısı olabiliriz ama diğer marka arac forumlarınada saygı duyuyoruz..Oto parkta Fıattan baska tüm marka aracları cizip taslayalım demek gibi bişe bu.
femoli ye katılıyorum lütfen herkes kendi işine baksın. ben her şeyin farkındayım. bazı insanlar hata yapmış olabilir onlar hata yaptı diye siz de hata ile mi cevap vereceksiniz. bu mu doğru olan. Ve hala burada bulunup da hatalı olan insanlar da var. Bazen öyle bir konuşuyorlar ki allah konuşuyor sanırım. Şu yazıyı herkes üstüne alsın ben de dahil. Sizin hiç hatanız yok mu. Onu bunu kesmekten ne zaman sıkılacaksınız. Neden ben kimse hakkında konuşmuyorum. Ajan olduğum için felan mı? Bırakın artık. Bu mesajı belki 100. atışım. Hepiniz koca koca adamsınız. Bırakın onlar çocukluk yapsın. Ben artık bu forumda bazı mesajları okumak istemiyorum. Haksız olduğum düşünülüyorsa ya ben hiç girmeyim foruma ya da toplu karar alınsın başka şeyler olsun. Ben ciddi saygılı efendi ve büyük insanlarla sohbete geliyorum. Ortalık çocuk bahçesi. Öğretmenim o benim kalemimi aldı tarzda. İnşallah bu mesajım artık bi nebze kaale alınır. Herkes biraz da aynaya bakıp kendi hatalarını görsün ve milleti kesmekten vazgeçsin. Bırakın herkes kendi kısmetini yesin. Onlar böyle yapmış gizli üye var cart var curt var aramızda şunlar var diyene kadar forumu ilerletecek tanıtacak üyelere yeni güzellikler kolaylıklar sağlayacak olaylara kafa yorsak o forumlar erir gider yöneticisine kadar tekrar buraya takılmaya başlar farkında olmadan.
Cihan yüreğine sağlık..
Ya neler olmuş böyle bir nefeste okuyup sonuna gelmişim ama hiç hoş şeyler yazılmamış genel olarak.Çok ayıp oluyor arkadaşlar.Aramıza yeni katılanlar burayı sürekli kavga edilen bir yer sanacak.
Bırakın herkes kendi kısmetini yesin. Onlar böyle yapmış gizli üye var cart var curt var aramızda şunlar var diyene kadar forumu ilerletecek tanıtacak üyelere yeni güzellikler kolaylıklar sağlayacak olaylara kafa yorsak o forumlar erir gider yöneticisine kadar tekrar buraya takılmaya başlar farkında olmadan.
arkadaslar cihanin yazdiklarini bir defa okuyun olmadi bir defa daha, valla bence cok dogru