Ankara basınevleri tarafında 06DK7970 plaka beyaz bi evo var arada denk geliyorum. Ya stickeri yeni taktı ya da ben yeni taktığım için dikkat etmemiştim yeni gözüme çarptı![]()
Bugunde istanbul avcilarda pelikan alisveris merkezinde yan yana parketmis 2 punto gordum ufak capli bir bulusma gibi geldi banayanimda kiz arkadasim oldugu icin ne fotografini cekebildim nede plakalarini alabildim. Araclar aksam saat 7-8 civari goruldu.
Ankara basınevleri tarafında 06DK7970 plaka beyaz bi evo var arada denk geliyorum. Ya stickeri yeni taktı ya da ben yeni taktığım için dikkat etmemiştim yeni gözüme çarptı![]()
Az önce Hacettepe üniversitesinde 06 F ile başlayan beyaz siyah camlı evo gördüm. Selamlar olsun
H.KURU Saygılarımla
06 HR 261 stickerli mavi punto beylikduzu migros otoparkinda saat 17:30 da goruldu taniyan var mi![]()
Biraz önce hacettepe çıkışına doğru ilerleyen Deniz'in (Baranselo) aracı görüldü.
H.KURU Saygılarımla
hergün bütün istanbulu gezerim beni gören hala yok![]()
bende geçen bütün puntoların arka camına bakıyorum. tersten gelen olursa onları da yan aynalar ile kontrol ediyorum. bir selamlaşmak nasip olmadı biriyle.
ben kaçta punto gördüysem stikersiz . bi bende var birde 2 senede 1 kere tekirdağ merkezde 39 plaka punto gördüm . baskada göremedim
punto bolca ama sticker olan nadir bence eşantiyon niyetine sato hepimize 10 ar tane göndersin gördüğümüz puntoya yapıştırıverelimolmazmı
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri