Yahu Ben Izmirde Ki Her Sabah Ve Her Akşam Altinyolu Kullaniyorum 1 Tane Bile Sticker Li Rastlamadim şimdiye Kadar Enteresan
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Yahu Ben Izmirde Ki Her Sabah Ve Her Akşam Altinyolu Kullaniyorum 1 Tane Bile Sticker Li Rastlamadim şimdiye Kadar Enteresan
hadi yav, kötü oLmuş vaLLa, keşke söyLeseydin içeri sokardım. neyse bi dahaki şenLikLere diyeLim artık ; )
Konu erdiyilmaz tarafından (29/05/2008 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Bugün gördüğüm Gp ler: 06 yp 176, 06 bj 4261, 06 bd 5970, 06 bc 3103, 06 bf 7358...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
beni gören yokmu yaw bugün o kadar kilometre yaptım
27.05.2008 tarihinde padawantr (06 BD 2159) kardeşim TEDAŞ genel müdürlüğü otoparkında arabamın camına kart bırakmış beni davet ediyor siteye! üye olsam mı acaba..
unuttum ozur dılerım tolga senı de gordum degıl mı...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Beşiktaş yıldız Dentistanbul' un ordaki yokuşdan inerken 2. sokakta bir bir punto var (forumdan) ama plakayı okuyamadım hergün işe giderken o sakağa bakıyorum ama denk gelemedim. Bu arada artık benide görebilirsiniz bu akşam stickerı yapıştırdım
hala sadelikten yanayız..! ee hayırlısı inşallah o bravo'yu ben stickerliyebilirim isterseniz
valla anılcım bende sticker'lendim bayagıda iyi oldu çünki camalara film çekmiştim siyah beyaz gzel durdu gp'de valla anıl bide ben mürit bulabilmek için bayagı ugrasıyorum kartvizitle her önüme gelen gp ye bırakıyorum yakında bizim müritlerle dolacak ksk/bostanlı
Konu Linos tarafından (30/05/2008 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
inşallah abi butaraf biraz azınlıkta çoğunluğa geçelim artıkabi istersen buluşma günü beraber kaçarız arka arkaya nedersin
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri