Önceden forumda Bugün Trafikte fgp Sticker'li punto gördünüzmü diye bir topic vardı. Bu aralar pendik - kartal civarında çok fazlaca görüyorum. Hatta bazılarıyla kovalamaca oynuorz ama tanışmak vs. nasip olmuyor Artık topicte olmadığından kimi gördüğümüde bulamıyorum.
Gördüğüm araçları yazayım belki okurlar ;
34 UP 4767 Tekno gri (neredeyse her gün)
Plakasını hatırlamadıklarım ;
Bolero kırmızı bi emotion.
Egzotik kırmızı 3 kapı bir dynamic.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
Kaldığımız yerden devam edelim lütfen.
sabah 08.00 civarında faruk abiyi (06 pb 836-faruktuzlu) gordum dedeman oteli onunde,azda olsa konusma fırsatı bulduk
yalnız helal olsun faruk abiye;ben,sticker dan geçtim,arabamda bile değildim...valla maşallah
Konu tolgaank88 tarafından (20/05/2008 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: anlatım bozukluğu
dün ulusta sümer holdingin orda 06 bb 4465 i gördüm bi sticker vardıda sizinkimiydi tam bilmiyoorum grande punto yazıyordu bude puntonun şablonu vardı tam okuyamadım araçla geçtiğim için
dun aksam saat 20.30 sularında sahıl serıdınde 33 DD 924 plakalı fatıh abıyı gordum. ılk defa stıker olan bırını trafıkte gormek cok mutlu ettı benı.darısı baska uyelere ınsallah...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
forum stickerlarımız yok ama bana siteyi tavsiye eden bi müşterimiz sabah beni solladı utanmadan korna caldı bi de
ozanla beraber bilkent doğu kampuste stickerlı bi kırmızı punto gördük plkayı yakalayamadık ama zaten 1 kişi var sanırm stickerlı bilkent doğu kampüste acaba kim??
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler...
06 BA 0065 Yanlış hatırlamıyorsam egzotik kırmızı bu arada xenon farlar ve xenon sisler baya dikkat çekiyo konya yolu taraflarında kavşakta görmüştüm cumartesi ama bende o sıra mazda bi minibüsteydim
ulus sümer holding önünde bolero kırmızı aracı bir kaç kez bende gördüm
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bi de ben varım bilkentte fabiayla GP stickerı taşıyarak en dikkat çeken benim sanırsam
-- bu arada bugün 19.00 civarlarında erdi abi (07ahc..) tunalıya giriiş yapıyordu. belki beni hatırlamaz muhabbetmz yok sadce tanıştık ve vedalaştık buluşmada ama arabasnı bi kaç defa daha görmüştüm(ank. üni şenlikler dolmuş gibiydin erdi abi beni de alır mısın arabaya diyecektim ama tanışmıyorduk benim saydığım 4 kere giriş yaptın kapıdan o gün
Konu trhunter tarafından (29/05/2008 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme.. flood! :P
yamukta olsa hiç yoktan iyidir
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri