sonunda bende yakaladım :) bugün tepecik- basmane civarı 35 DND 78 , dünde gıda çarşısında 35 BTS 078
Printable View
sonunda bende yakaladım :) bugün tepecik- basmane civarı 35 DND 78 , dünde gıda çarşısında 35 BTS 078
bugun dnd mert şirinyerde ayrı ayrı 2 kez goruldu..
16 GK 447 bu akşam bulvarda görüldü:)
33 ST 783 06 AE 003 iki araç ta bebek yolunda görüldü :)
Coşkun abi bu akşam oralardaydım bakındım ama senin arabayı göremedim baya bi yoğunluk vardı belki arkada kalmıştı araban, yanına uğruycaktımda :)
evet can dün izinliydim yoktum
ama mutlaka yine uğra buradan geçersen
ayrıca sana bir hediyem olacak
şansa izinli olduğun güne denk geldim abi ya, ne hediyesi merak ettimde :)
34 JJA 24 güzel bir araçtı da arkadaş biraz çıkştı bize kimdir acaba ? :D
saat 12:30 civarı 2. Köprüde Beyaz Stickerlı Evo görüldü,hızlıydım alamadım plakasını.
allah seni kahretmesin senmiydin ule o
ben çaparideyim zaten her zaman
sen saat 10:30 gittin ben 12 ye kadar çıkar diye bekledim önünü kesecektim ama gelmedin yaw
bir daha gelirsen beklerim
bu arada kolcuoğlu muazzez ersoyun çok kaliteli bir yer
metre hesabı kebap sevenlere duyurulur
valla Liseden bi arkadaşın bu hafta düğünü var.Bir nevi Türk Usulü bekarlığa veda gecesiydi geç çıktık biraz.Mümkün olan ilk fırsatta bitiyorum abi yanında.Çapari demisin sen?
evet çaparideyim
arabada bende oradayım görmemen imkansız
aslında o akşam seni yakalasaydım sana şaka da yapacaktık
arabada stıckerı gördüğüm için kesin forumdan dedim
bizim yolda bulduğumuz bir alkolmetre cihazı var
onunla seni durudurup sivil polis gibi alkol muaynesi yapmaya kalkacaktım
ucuz yırttın hadiiiii:)
34 UE 0673 GRİ PUNTO şişhaneden taksime çıkarken dün takside çalışırken gördüm işıklarda bile yakalayamadım bayağı sert ,sağ sol,yakalayamadım.
bugün Coşkun abiyle ve Emre abiyle(bvulgari) tanıştım, arabalarınıda gördüm tabi :) ayaküstü sohbet ettik keyifli geçti benim için. Coşkun abinin hediyesinide aldım :)
buda resmi..
tanıştığımıza memnun oldum can
çok çenem düşüktür başınızı ağrıttım ama mınabbet araba olunca frenim patlıyor ama yinede çok keyifliydii
bu arada resmi görenler şaşırmasın cana evo hediye etmedim
sadece camdaki stıckerı hediye ettim
yok abi estafurullah keyif aldım tam aksine :) bilmediğim şeyler öğrendim..
Turker Tosun 16 JHT 38
saat 11 buçuk gibi sabah k.sanayi metro istasyonunun önünden geçerken gördüm skydome açmış gidiyordu :) ben yayandım
Ben de bugün sahibinden trafiğinde punto gördüm. Arka taraftan fotoğraf çekilmiş, logo'yu fark ettim :)
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic 2008 Model 25.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
34 GLR sonunu hatırlamıyorum bostancının oralarda park halinde görüldü
33 AYC 33 ( ORTASINI TAM HATIRLIYAMIYORUM ) Belediye Binasının Ordaydı.
bugün akşam üstü metro'da siyah bi punto görüldü stickerlı.. ama plakası uzaktaydı :)
çarşamba akşam fp 5146 güneşli de görüldü selektör yaptım ama farketmedi:)
16 bld plakalı gri punto eskişehir de görüldü...
34 gf 8973 esenyurt mavi, stickerli angel farli dostumuz...
Profilo AVM de akşam 18:30 civarı 34BR plakalı stickerlı kırmızı GP..Aracın durumu pek iyi değildi :(
Saygılar.
26 TF... işçi bulma önünden espark a doğru gidiyordu. rock siyah.... saat 17:20 civarında...
Plaka goremedim ama bordo bi gp gordum stickerli avcilarin cekmece golu taraa saat 22 gibi
leon48 cumhurıyet meydanı 13,00
beni hiç gören yok ya :) o değil günde en az 40 km yol yapıyorum...gören varsa da plakayı okuyamıyor sanırım :D :D