Baran mı acaba? BaranSelo
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Printable View
Heee geçen Çağatay Atak bizim binanın önüne geldi. Arabası dehşet....Yenge ufacık bir kaza yapmış arabanın duruma bakıyordu.
Halletmişler onu da Çaça. Vakumla düzelmiş dediğin gibi.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
06 NB 951 :D Sato başkanı bugün yeni Cıfırrrr Puntosu ile gördüm ve arkasına düştüm önüne zıpladım :D Allah kaza bela vermesin Araç güzelll Selam olsun burdan tekrar ...
Ula birinizde beni görün la anaaaaa bu ne yav.Ankara duyrulur yarın dışardayım bakalım yakalancazmı???
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
06 NB 951 bendeyken yillardir ankarada bir kisi bile gormedi,
sato hemen sobelenmis,alla alla cok mu hizliyim ki gorunemiyorum :D
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Sabah kızılay necatibeyde kırmızı tek kapı italyan stickerli gp görüldü selamlaşıldı
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
34 FA 5364 plakalı, stickerli kırmızı puntocu arkadasimizi, saat 17:15 civarında Küçüksu Caddeden inerken ilk isiklarda caminin önünde gördüm. Ben yaya idim, okursa selam olsun buradan:)
Discovery cihazımdan gönderildi
Eklenti 28483
06bk3270 seyri anda ankara manzarasina karsi cay nargile iciyordu galiba :-) kimin araci hatirlayamadim. Yanimda kiz arkadasim vardi yoksa gelecektim ama selamlar olsun
Bugün trafikte 06 BH 5215 plakalı aracı gördüm Ostim göbekte eğer burdan duyduysa sesimi selam olaaaa :D Genelde her sabah görüyorum ...
Lan beyto seni gordum tepki vermiyon :-)
60HU005 forum logolu az önce (23:27)haramidere rampada gördüm gri renk yr8403 bendim selam olsun :))