beylikdüzü sokaklarında coşkun abinin eski arizonasını gördüm :)
Printable View
beylikdüzü sokaklarında coşkun abinin eski arizonasını gördüm :)
ben hergün onlarca punto görüyorum ama sticker yok diye korna çalmıyorum :D ulen birinizde görün beni :D
Valla işimden dolayı biryere kıpırdayamıyorum haftasonları zaten müsait olamıyorum haftaiçi işten sonra pestilim çıkmış oluyor.
Herkezin stickerlanması gerek.. :)..Silahlanmalı gibi oldu..Bu arada Silah ve savaşa hayır...:)
06 bt ... kırmızı punto 21:00 gibi ankamall de görüldü.(hatta bi 10 dk falan arkasına park ettim tanıdık ayağına) :D
Sende bendensin Ankara'da gezmediğim yer kalmıyor bir kişi görüp de yazmıyor.Oysaki ben nerdeyse direksiyonu bırakıp arabaların camına sinek gibi yapışacam el-kol- bacak bile çıkıyor bazen ama nafile.Ya bu adam deli diye yazmıyorlar yada forumdan haberleri yok:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
Halic ustunde 34 csd 33 beyaz tek kapi stickerli punto sahibi ile selamlastik ama lanet olsun linea ile yaklasinca insanlar kaciyo benden;))
Saat 18.25 Ankara Bahçeli 3. caddede 06 kb 1614 stickerlı puntonun arkasındaki arkadaşımın renosunda olduğumdan korna fln yapamadm tabi..:)
dün ankamall otopark girişinde park etmiş beyaz stickerli punto gördüm acelem vardı korna çaldım gectim yanından umarım görmüştür :D
Omer kardeşim tarafından görülmüşüm, hemde mahallenin en ücra yerinde :D Bu da camıma yapıştırılan not, gören arkadaşlar nasıl şaşırıyor anlatamam, acayip güzel bi hatıra oldu :D
https://img221.imageshack.us/img221/348/cam00234e.jpg
Sonra Emre yardırdı jet motorun hakkını vererek, egsozunu görmüş olduk :D
Basinexpress te gordum sabah 9 gbi beyaz bi araba kornaya bastim :)
Ömer Bedir tarafından dün 12:36'da görülmüşüm evimin önünde ama ben göremedim ne yazik ki Ömer Kardeşimi...
Dün 4 gibi anadolu blv. chp nin orda stickerlı abarth şeritli gri bi grande gördüm. Plakayı göremedim :)