Doğrudur valla ben anlamam çin-çon dan anlayana duyurulur...:siritma: Benim şansıma da trafikte kimseyi görmüyordum arkadaşlardan seni görmek nasipmiş...
Printable View
dun ogleden sonra bnm araba 33 V 7908 plakalı bı tane uye gormus :D:D:D ne park edıyon kardesım bnm arabamın yanına :D saka bı yana kemal abı fark ettınmı bılmıyorum ama kardesım gormus senı dun ogleden sonra.bnm araba evın onunde park halındeydı yanında durmussun :)
Bu sabah bizim işyerine giderken (ivedik organize ) 06 bf 7538 plakalı beyaz stickerli punto gördün duyan bilen varmı ..
hastane caddesınde abı kurucesmenın yanında durmussun :D
Yarın sabah arabayla İzmir'e gidiyorum. Beni İzmir caddelerinde görenler şaşırmasın :)
Özellikle görelim :D
Merhabalar bugün Konya-Ereğli Gülbahçe mah. de ilk defa bir gptr üyesi gördüm.Araç park halindeydi ve çok güzel bir sticker ı vardı :) plakası 42 YN 285 hatta ön plakanın yazıları silinmeye yön tutmuştu.Eğer araç sahibi Ereğli de oturuyorsa tanışmak isterim.
bugun şirinyerde park halınde berk i gordum bolero parlıyodu deli gibi;)
35 brv 38!!!!!!! Köylü kardeşlerin önünde ne yapıyordu??????? Meyve mi alıyordu, markete mi girmişti??????:shifty:
kurtar bizi bu meraktan brv 38:ohmy0000:
Pazartesi çarşamba ve persembe günlerimin tek göz ağrısı :D Egzotik Kırmızı rengiyle tolgaank88 in tunalı sonundaki park halindeki aracı hergün buraya yazacam artık :D
yarın 27 eylül cumartesi günü ankaradan trabzona gideceğim.. ertesi cumartesi de trabzondan döneceğim bu tarih aralığında ankara trabzon yollarında ve trabzon civarlarında olacağım.. şimdiden sinyallerim hazır.. yollarda karşılaşırız inşallah sticerlı gp larla....
hımm parlaklık derken... :)
06 ved 53 ü gördüm... :)
palio ylaydım arkadan bi selektör yaptım ama araba baya kalabalıktı rahatsız etmeden solladım dewam ettim konya yolunda... :)
06VED53 kayıtlı değil malesef...
06RED56 olmasın :D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/absoluit.html
yok ved 53 tam görebilsem jeoenis dicektim de tam göremedim ama benziyodu... :)
siyah bi gp ydi... :)
bu arada tolgacım plaka aramayı ben de biliyorum konuşmuştuk baktım zaten... :)
ama sticker vardı... :)
lennn biliyorum plaka aramayı bildiğini :),hatta ustune herkesede duyurdun yani,şurda millet şok oluyodu anaaa nası buldular diye,sayende işimizdende olduk :D:D:D
ben arattıgını tahmin ettim,plakanın kayıtlı olmamasından dolayı belkide red 56 dır diye tahmin ettim,onun için yazmıştım,yaptıgım istatistiklerde kendisi en çok gorulen uyelerimizden :D:D