Şansa bak, ben de denk gelseydim 3 kırmızı olurduk, benimkide BT :D
Bu arada stickerları nereden aldın? Ben eski araç için eBay'den sipariş etmiştim ama çok uğraştırmıştı gelene kadar. Şimdi yine almayı düşünüyorum ama eBay işine hiç girmeden :D
Printable View
Opppps :)
Discovery cihazımdan gönderildi
34 VT 8880 Haksaz kardeşim, bugün yine az önce 08:11'de Tepeüstü kavşaktan en sol şeritten çevreyoluna çıkarken gördüm seni. Ne tarafa gidiyorsun oradan, 2. köprü mü, Altunizade mi, Bostancı tarafı mı?
dün aksam 10bucuk gibi etlikte kırmızı evo gördüm italyan renkli sticker vardı
06 ZİN plakali mavi bravo necatibey yesilirmak sokakta goruldu
Discovery cihazımdan gönderildi
Bugün sabah Güven hastanesi önünde titanyum gri gp görüldü 06ka0332 ydi galiba tam karşısında Cafe nin önünde.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Ankara Bilkentte tek kapı kırmızı ve beyaz jantlı grande punto gördüm stickerlı fakat plakayı hatırlamıyorum :)
ümraniye minübüs yolunda üsküdar istikametine doğru gitmekte olan mavi 34 YJ 8505 plakalı gelin arabası 11:30 da görülmüştür. Evlenen çiftlere bir yastıkta kocamaları dileğiyle mutluluklar. :)
Ankara/Etlik/Girasun mahallesinde 31plaka kırmızı punto görüldü led farlar kare plaka ve otto egzoz :) Ben doblodaydım el kol etmedım yanlış anlasılmasın diye :)
07 bfv 70 gordum antalya kemerde ama forumdan mi acep
Kudret göz hastanesine gelmeden 100 metre geride yolun sağına park edilmiş Gri bir gp gördüm stickerli ama plakayı göremedim.
Sabah Ayrancı emniyetin ara yoldan 06 DM ydi sanırım siyah gp led stoplu bagaj çıtalı stickersiz bir araç görüldü forumdanmı biomiyorum.
İstanbul Beylikdüzü'ne çıkan e5 Carrefour'un önünde otobüsteyken yanımdan tek kapı, kırmızı, karartma far bi gp az önce geçti saat 15.20 stickera bakıyım derken plakayı kaçırdım. Sahibi görüyosa birlikte bi yıkatalım araçları ya benimkinden daha tozluydu mübarek :D
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Neden kimse beni gormiyorr :(
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Okan ben seni goruyorum. Geciyorsun evin onunden. Taci abi de i30 aldi,canavar gibi.biliyorsundur.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Ulan o kadar yol gidiyorum daha ben görülmedim bea eskişehir yolu meclis-meclis eskişehir yolu hergün gidip geliyorum.
06 YN plakalı Lacivert grande punto 7.Caddede görüldü
Sony Xperia L ile kullanarak gönderdim.Olası yazım hataları için özür dilerim.
34 YIZ 66 Avcılar Sosyal Tesisler önünde görüldu bu sabah. Tekno Gri Forum logolu.
Şaka len şaka :) benim araç o :D :D
valla şahane olurda maliyetli olur be abi. ulusal radyo olması yani. anca ne olur aux fbağlantısı ile cepten dinlenebilir gibi. yoksa ulusal frekans zor yane.
ilk defa bir üyeyi görme şeree bulundum :) dizlerim titredi harbiden. 60 SA 744 plakalı mavi g.punto milasta göründü.park halindeydi valla gördüm hata inanmadım 5 dk sora gittim bida baktım gene ordaydı :)
bide kim olduğunu bilsem :)
Az önce beşevlerde 06 run 68 görüldü kırmızı gp
Sabah Antalya 100.cü yıl bulvarında 07 BOZ plakalı gri punto gördüm. Üzerinde grandepuntotr sticker'ı vardı ve modifiyeside çok hoştu. Kim ki acaba sahibi :)