eyyvah eyvah, yakında yastığının altından çıkacak :D
Printable View
Bana da stickerlı hiç puntocu kardeşim denk gelmedi.Bu aralar puntoda şirket aracı olarak kullanılıyor.Şirket arabası olmadığını düşündüğüm stıckersiz puntolara forumun kartivizitini bırakıyorum.Fakat şu ana kadar 1 kişi ilgilendi ve bu konuya mesaj yazdı.Kendi aracıma stıckerı yapıştırdıktan sonra gördüğüm her puntonun arka camına bakar oldum.
Bombalayacam evlerinizi merak etmeyin :-)
Sent my iPhone using .
HARUN KURU
Bi horoz alayımda keseyim gören oldu artık beni:)
Sent my iPhone using .
HARUN KURU
Hatta Ulus'daki Roma hamamını yakacam.
Sent my iPhone using .
HARUN KURU
Adıyaman merkez de yok mu sticker lı puntocu göremediim kimseyi
2-3 gün önce mavişehir egeparkın orda 35 kts 45 plakalı mehmet ali abiyi gördüm kornalaştık benim olduğumu anlayıp anlamadığını kestiremedim :O
Ben punto alana kadar dikkat etmiyordum tabi ama, bir hayli gp görüyorum, ama üye olup olmadıklarını bilmiyorum, genelde de multijet rastlıyorum. Siyah ve de 1 arkadaş garajında paylaşmış, yeşil renk favorim, he benim ki egzotik kırmızı o da süper, çekiyorum market otoparkına kıpkırmızı parlıyor herkesin içinde:)
06 BD 9542 batikentte seyir halinde görüldü :)
35 DAY 20 gördüm bugün gri bir punto şok oldum,onu görüpte ben sanmayın he
Sabah 07.45'te Karabağlar yolunda uykulu mahmur gözleriyle EMK Ufuk görüldü :)
Dün akşam 21:30 sularında abini JK Batıkentte kapısının önünde görüldü. :)
ahahahaha mahmur kardeşim benim :) kazasız belasız uzaktan gördüm ahanda dedim can gidiyo :) maşşallah araban yolda farkediliyo giderken Allah kaza bela vermesin hacı abi..
Balgatta stickerlı 06 DY .... plakalı kırmızı grandepunto görüldü
06 BC .... gri grande punto , ist. yolunda 3-4 sularında görüldü
siyah app plakalı 06 jtd 16 galiba plaka siyah araç bugün saat 4 gibi anadolu bulvarında görüldü
bugün e5te çok enteresan bi punto gördüm acayip tamponları vardı kendi yaptırmış belli çamurlukluklar baya şişik falan :D sticker yoktu ama belki bilen vardır
Bu sabah Üçkuyular vapur iskelesinin önündeki kavşaktan itibaren birkaç kilometre 35 YP 929 plakalı tek kapılı arkadaşla birlilte gittik. Birkaç korna çaldım, sağına soluna geçtim ama farketmedi :D Bir aydır sticker bekliyorum, belki ondandır!
az önce bağdat caddesi aselsan kavşağında 06 p 4100 siyah grande arka camda K.Atatürk sticker'lı aracı gördüm...
06DG4002 kirmizi punto keyapta gorulmustur.