ali çok güzel bi hesaplama yapmışın walla :)
ama 2.0 tdi nin gücü iwmesi tartışılmaz
Printable View
ali çok güzel bi hesaplama yapmışın walla :)
ama 2.0 tdi nin gücü iwmesi tartışılmaz
2.0 motorlar turbodizel de olsa iyice mantıksız hale geldi. bi de alırken %37 yerine %60 ÖTV vermek var.
performans biraz daha iyi 122 liğe göre tabi ama bence değmez. Hele 140lık TSI olursa o zaman satışları bence durur.
zaten ne demişler beygir araba sattırır tork yarış kazandırır:) tabiki de dizel keyfi ayrı derdi de ayrı ama:) hır hır hır hır:)
bu arada aynı model 1.4tsi ile 2.0tdi nin bütün yakıt değerleri aynı hatta 2.0tdi şehir içinde 0.1 litre daha çok yakıo mazotun litresi ile benzin arasındaki fark mağlum okadar uçurum yok. ve fiyat olarakta aynı donanımlarla aralarında tam 22bin ytl fiyat farkı var e vergide de aylık 82 ytl çok verio bu 2.0tdi alanların arabadan hiç inmemesi lazım o parayı amorti edebilmeleri için biyere bile arabayla gitmeleri gerek:-)
:D düşüncen mantıklı aslına bakarsan. fiyat farkı çok fazla yaw. hem aynı donanımı 1.4te de alabiliyorsun
bu yüzden umut kardeşimiz gayet doğru bi seçim yapmış tekrar tekrar güle güle kullan kardeşim
valla ben gt sport diyorum. 1.4 170 :(
Kaliteli bir araç, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Not:VW nin 1.4 122bg lik tsi lerinde sadece turbo var.Diğer versiyonlarında (140bg ve 170bg) birbirine seri olarak bağlı kompresör ve turbo mevcut...
Günümüzde şartlar daha az motor hacmine sahip arabalar almaya itiyor arkadaşların dediği gibi.Ben passatı burada inceleme fırsatı buldum ve 8 litre yakıyor ise bu kasa,vergi ve fiyat olarak düşünür ise süper diyorum.Hayırlı olsun.
bizim korumalarda 2 tane 2.0 motor var çok ta iyi gidiyor
vw ler iyi ama servisleri çok pahalı diye duydum. (özellikle ankaradaki servisler)
arkadaşlar 1.4 tsi hakkındaki görüşlerinizi okuduğum için çok mutluyum.çünkü bende sipariş verdim.dahası aldım yani.ama deneme sürüşü yapmadığım için tedirgindim nasıl olurda 1.4 motorun bu kadar verimli olabilir diye.ama sizin bu konudaki görüşleriniz içimi rahatlattı.hepinize teşekkür ederim.