.
Facebook üzerinden İzmir'li Grande Punto adında açtığımız grubun sayımız çoğaldıkça İzmir'in birçok yerinde bulunan anlaşmalı araba yıkama yerleri, yetkili servis, yedek parça vb. araba ile aklınıza gelen herşeyden daha iyi ve uygun şartlarda yararlanmak.Bu sebepden dolayı bu guruba katılamak. Ne kadar çok kişi toplarsak o kadar çok anlaşma yeri ve iskontalar sağlayabileceğiz.
saygılarımla....
Konu 35mert tarafından (21/01/2008 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
.
Konu ozkan6 tarafından (22/01/2008 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
önceLikLe, insanLarı grubunuza davet etmeniz yerine, kendinizi tanışma böLümünde tanıtmanızı bekLerdik.. kendinizi tanıtmadan, buradan grubunuza kişi çekmeye çaLışmak ne kadar dogrudur, tartışıLır..
öneriLeriniz güzeL ancak;
facebook yerine, GrandePuntoTR çatısı aLtında insanLarı bir araya getirmeyi denemenizi öneririm.
benim anLadıgım: indirim, servis, yedek parça vs. gibi oLanakLardan sadece facebook izmir grubu üyeLeri yararLanacak, GrandePuntoTR üyesi oLan ancak facebook grubunuza girmeyen yararLanamayacak... böyLe birşey biraz zor gibi ne dersiniz?
izmirde arkadaş grubumuz var zaten, isterseniz o gruba dahiL oLup, beraber birşeyLer geLiştimeyi deneyebiLirsiniz. https://forum.grandepuntotr.com/izmir/
bu işte biraz garipLik var.. koLay geLsin.
Konu erdiyilmaz tarafından (21/01/2008 Saat 04:25 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bencede grandepuntotr.com üyesi bu catı altında toplansa dha iyi olur
hem facebook a bu gruba girmek isteyen bir grandepunto sahibine bu çatı altına girebilmeniz icn şu adrese üye olmanız orda kendinizi tanıtmanız gerekiyoo gbi gbi gbi bence bu şekilde dha mantıklı olur...
hem izmr buluşmalarınada cogunluk saglamış oluruz
Konu erdiyilmaz tarafından (21/01/2008 Saat 04:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Quote
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
sevgili mert zaten senin anlatmak istediğin olayı (kampanya indirimler vs vs ) yapmak iççin biz bu siteyi açtık sen face bookta toplayasın diye değil madem öyle biz siteyi kapatıp hep beraber oraya üye olalım ..
Kampanyaydı indirimdi vs vs elinden geliyorda neden burada yapmıyorsun al san bir sürü izmirli arkadaş öyle bir meziyetin var anlaş firmalarla yap izmir liliere güzellik face book ta olunca bir farklımı oluyor senin bu konunu fazla bir süre açık tutamayacağımdan dolayı özür dilerim sen okuduktan sonra silinecektir ..
Konu femoli tarafından (21/01/2008 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
benre erdi ve mehmet abiye katılıyorum zaten facebookta öyle bi durum olsa bizim orda gptr grubumuz var.
öncelikle mert bey'in amacı buradan adam çekmek değildir. Kaldi ki yapmak istediği şey forum sitesi de değil. yani kısaca söylemek gerekirse amaçlar çok farklı.
Size bir sorum olacak:
ayda kaç defa araba yıkatıyorsunuz?
Daha ucuza evinize yakın bir yerde yıkatmak istemezmisiniz?
Bu sadace yapacaklarından bir tanesi.....
sevgili femoli,
Amaçınız güzelmiş. Ama bizim hiç böyle bir aktiviteden neden haberimiz olmadı yoksa aktivitemi olmadı?
Bu siteye üye olurken amacınıza katılmamak elde değil ama yapamıyorsanız yapacak kişilere engel olmayın.....
saygılarımla
Konu Linos tarafından (22/01/2008 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
Siz kimsiniz vede ne söylüyorsunuz zannedersem mert beyin arkadaşısınız bunu çok açık belli ediyorsunuz savunmanızla öncelikle yazılanları iyi okuyun derim size + forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim çünkü şu anda flood yapıyorsunuzki buda yasak ve reklamdan önce kendinizi tanıtmayı deneseniz ..
Ben size özel olarak açıklama yapayım madem yazıdan bişi anlamadınız
Eğer bir kampanya yada indirimli sitemize faydalı bişi yapacaksanız bunu sitemizde yapın facebook a ne gerek var dedim bunu anlamamışsınız . ikincisi ben aktivite yapıyorum veya yapmıyorum gibi bir kelime kullanmadım kimseyede mani olmuyorum aksine site yararına olabilecek herşeyde desteğe varım siz en iyisimi herşeyi baştan bir daha okuyun ..
keyifli forumlar ..
kampanyalar bölümüne göz atın belki bişiler dikkatinizi çeker ,ha birde konuları açan kişilere dikkat edinsevgilerle..
Konu femoli tarafından (21/01/2008 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.
''anladığım kadarıyla ticari birşey değil. ser kürsüye açabilirsiniz.''
peki Ozan Karsavuran a ben bu teklifi sundum böle cevap aldım...bi ilan verecegim izin varmı ? dedim neden kabul ettin ? neden detayları sormadın ? ne oldugunu bilmeden kabul ettin????? diyer yönetimdeki arkadaşlar bunu bi sorun ozzy beye.... bana ser kürsüde ilanı yayınlıyabilirsin şimdi neden tutuştnuz ??? istedigimi yayınlarım bende .... rekabet degil birlik için geldim.ama destek yerine köstek oldu bazı kişiler fark etmez ben devam edecam amacıma ulasamasam bile
saygılar
gelen mesaj;
cevabım zaten yukarda mevcutmerhaba forumda ilan vermek konusunda bir sorum olacak. ne tarz bi ilan verebiliyoruz ..ben tanıtım, reklam amaclı bir ilan vermek istiyorum yönetici oldugunuzdan dolayı bunu sormak istedim ...içerigi ise sadece izmirde facebook üzerinden baslayan bir gurubun tanıtımı ve bunu geliştirmek istiyorum uygun olması halinde ilanı verecem kısa zaman içinde cevap verirsen sevinirim iyi aksamlar
facebook yazarak arayın bakalım forumdaa aaçılan facebook davetlerine hangisi tepki çekmiş.
Ben Türkçeyi unuttum galiba ilginç bi beraberlik daveti...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ee daha fazla neyi uzatıyorsunuz arkadalar,
başta adam gibi açıklama yapmamış arkadas, sonrada burada artislik yapıyor..
Ben bu konudan şikayetciyim, silinmesini istiyorum..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bu orkun kim yavv herif arkadaşını korumak için üye olmuş biz bugüne kadar doünyada eşi benzeri görülmemiş buluşmalara imza attık daha bizim ankara ve ist buluşmalarının rekorunu bırakın türrkiyedi dünyada hiç br ülkede kırılmadı siz bize aktivite yapımorsanız bırakın yapanlara müsade edin diyemezsiniz 1. buna hakkınız yok elmizden ne geliyorsa yapıyoruz 2. size baştan sona kadr buluşmaları aktivitelerimizi bi okuyun derim
gerçi korunacak bi durumda yok facebookta değilde burda yapsın zaten varda izmir grubu bide neyi tutuşacaz biz zaten birbirimizi biliyoruz siz bizi tanımamışsınız yönetimden ricam konunun kapatılması
saygılarımla....
Konu memat tarafından (22/01/2008 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
'ta katılıyorum Siteden Uzaklaştırlsınlar veya Özüe dilesinler yapmaya çalıştıkları yanlış . . .
Sevgili Mert ve Orkun,
Amaciniz guzel olmakla birlikte destek aradiginiz ortamdaki tavriniz insanlarin tepkisini cekiyorsa bence alttan almak sizin yarariniza olacaktir. Daha dun uye oldugunuz yere, burda aktivite yapilmiyor vb. haksiz ithamlarla tepki cekip ortami germenin alemi yok diye dusunuyorum.
Diger taraftan, site yonetimi ve forum kurallarina uygunsa boyle ilan vermek, o zaman arkadaslara daha toleransli yaklasmak gerekir sanirim. Unutmayalim, birlikten kuvvet dogar. Amac guzel, umarim guzel yonetilir ve izmirli GPcilerin fayda saglayacaklari bir sekilde sonuca ulasir.
Son olarak, karsilikli baglantilar verilerek daha genis katilimli bir birliktelik saglanabilir.
Kazasiz gunler.
Bakın arkadaşlar buraya üye olma amacınızı bilmiyorum ama bu tip oyunlara gelmeyeceğimizide bilmeniz lazım. Ozzy den izin istiyorsun bilgi vermiyorsun face ten bir grup tanıtacağım diyorsun sonra siteye gelip gelin face te buluşalım arabanızı daha ucuza yıkatacağım imkanlar sağlayacağım diyorsun .. Burda bir antipati yarattın zaten ilk gelen vede ilk msjları reklam kokan arkadaşların bize vereceği hiç bir şey yoktur ne dostluk ne arkadaşlık nede bilgi paylaşımı .Şimdi kalkıpta ben amacıma devam edeceğim istemesenizde felan gibi ajıtasyonlara girmeyelim ..
neyse yinede sizden bir özür bekliyoruz ve aramızda görmek istiyoruz![]()
Konu femoli tarafından (22/01/2008 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.
gereksiz bir tartışma olmuş.. sinek küçük ama.. arkadaşlar bence daha fazla uzatmayalım bu konuyu... ama üye çekme olayının takibinde olalım..
teşekkürler..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Tamamen zırva-kolpa...
Hali hazırda grup varken yeni gruba gerek yok...
--KİLİT--
![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri