arkadaşlar merhabalar. casper tkp 1000b kodlu laptopumun iç ekranı kırıldı. bu konuda bilgisi olan, öneride bulunabilecek olan hatta birebir bu işin içinde olan arkadaşım var mıdır?
arkadaşlar merhabalar. casper tkp 1000b kodlu laptopumun iç ekranı kırıldı. bu konuda bilgisi olan, öneride bulunabilecek olan hatta birebir bu işin içinde olan arkadaşım var mıdır?
Ekranın sökülüp arkasında barkod var o koda göre gittigiyor yada N11 üzerinden ekran alabilirsiniz. Sadece lap top modeli yeterli olmuyor. Şimdiye kadar Samsung ve hp ekranı değiştirdim. Casper söktüm ama koduna baktim ekran pahalı çıktı. Sahibide yaptırmak tan vazgeçti. Ama çok zor bisi degil değiştirmek sadece ekranın citalarini sökmek hassas iş. Gerisi basit.
Dediğim gibi ekranı söküp arkadaki barkod gore ekranı alıp takabilirsiniz. Madem ucuz pc bence deneyin ekran koduna göre 150 TL gibi bir fiyatı varsa zaten sökmek zor yani takması basit. Bence deneyin derim.
Bugün ekranı açıp koduna baktım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. piyasada çok yok.. elinde olan yada çevresinde bulunan arkadaşım yardımcı olursa sevinirim..
EKRAN KODU : LP156WH3 (TL) (S1)
Ekranın fiyatı pahalı birde değişim yapan yerler den koda göre fiyat al. Bazen düşük fiyat veren olabiliyor
Hocam pixel sorunu çok olmaz. güvenilir bir satıcı bulun. sadece bazıları parlak bazıları mat oluyor. Orjinal ekran bulmak zor buluncada çok maliyetli. Şimdiye kadar taktığım ekranlarda sorun olmadı. Zaten fiyatlar almış başını gidiyor. Kısacası artık yedek parça fiyatları insanları yeni alıma zorluyor. Bence fiyatını iyi bulduğunuzdan bir yerden akranı alın takın.
Hocam merhaba. Bilgisayarın model ve numarasını öğrenirsen ekranı bulmak kolaylaşır. Çok çok eski bir model değil ise değiştirme işi kolay yapılabilir. Ama baya eski bir model ise ekranı bulunmayabilir.
Merhaba. Dokunmatik bir bilgisayarım vardı ve ekranı çatladı. Benim için bir sorun teşkil etmiyordu ama değiştirmek lazımdı. Fiyatı sorunca 400-500 civarına denk geldi. Dokunmatik olmayan ekranı ise 200-250 arasındaydı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri