bunu epey bir süredir paylaşayım diyordum hep bişiler çıkıp yazamadım.
memlekette toptan satış temsilcisi olarak çalıştığım dönemde gilette satış temsilcisinin kimse pek bilmez dediği olay: hangi traş bıçağı olursa olsun sıcak suya tutulmadığı ve sıcağa maruz bırakılmadığı sürece 1.5 yıl 2 yıl ilk günki keskinlikte kullanabilirsiniz dedi.
açıkçası dediğini birkaç ay uyguladığımda 11 eylül olayı oldu ve ikiz kulenin yıkılma sebebinin çelik iskelet olması ve çeliğin tek düşmanı sıcak olduğunu duyunca hemen g-jilet olayı aklıma geldi ve bu adam doğru söylemiş dedim.
bir sürü para verim 4 bıçaklı hatta 5 bıçaklı olanından alıyoruz. çokta memnunuz ancak kısa vadede yenileyince içimizde cız ediyor.
birebir deneyen ve nerdeyse 2000 yılından beri tek bir jileti en az 1.5 yıl gün aşırı kullanan biri olarak sizlerle paylaşmak istedim.
valla hocam ben işim gereği 30 günün 25 günü traş olurum ve yıllardır gilette blue 3 kullan at traş bıçağı kullanırım başlığı mach3 ile aynı tek farkı kullan at olması normalde rengi mavidir ama 2014 dünya kupasında 5 li pakette sarı yeşil olarak ürettiler o zaman aldım 3 tanesini kullandım attım yakın zamanda 4. bıçağı açtım kullanmaya başladım bu konuyu iş arkadaşlarımla aramızda konuşuruz beni şaka ile karışık pintilikle suçlayıp kınarlar gilette para kazansın yenile şu bıçağı derler hatta ama sizin rakam cidden daha iyiymiş benden
alakası varmı bilmem jel köpükle traş olurum suratımı sıcak su ile yıkasam da dediğiniz gibi bıçağı pek sıcak suya sokmam ortalama 1 senede kullanırım
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
1 senede 1.5 senede kullanılabiliyot. bende bunu öğrenmeden kullan at modellerden kullanırdın günlük traş olurdum ve haftada bir değiştirirdim. ondan sonrasında 3 bıçaklı başlığı değişen 4 bıçaklıdan derken 1 senede başlık değiştirmek zorumuza gitmiyor. yoksa meret 2 li 4 lü paketlerde bi dünya para.
Permatik veya derby en temizi canın sıkılınca kaldır at
ucuz traş bıçakları tam çelik değil.karışımlı.. 2 gün ıslak bırak paslanmaya başlar. (paslanan çelik) sıcak suda değil,soğuk yada ılık suda yıkamak ve iyice silkeleyip kapağını kapatıp kuru tutmak faydalı olabilir.
aklıma gelmişken 1 keresinde aksaraydan işportadan kaçak mach 3 bıcak almıstım kacak degıl resmen sahte bıcak 1 kez bıle kullanamadım
normalde mach 3 başlık 10 aya yakın gıdıyor ben kampanyadan mach 3 sensitive almıştım elimde stok var sımdı onları kullanıyorum yaklaşık 6 ay rahat gidiyor
ancak mach 3 turbo sensitive den daha dayanıklı
Sıcak su ile işi ne hocam bıçakların. Soğuk su ile traş olun
gılette markasının tüm ürünlerinin (mac 3,blue) iki ay kullanılmışı bile derby ve permatik markalarının yenisinden daha iyi traş ediyor.Gılette markası ile ne kadar eski olursa olsun traş olduğumda çok az kesik veya hiç kesik olmazken permatik ve derby'nin yenisi ile traş olduğumda bile yüzüm savaştan çıkmışa dönüyor.Şimdi gelde yerli kullan bakalım.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Aynen kardeşim. İnşallah günlerde gelecek. Birbirimizi yemekten bir vazgeçsek neler neler olur.
Geçenlerde test etme imkanım oldu. Kesinlikle katılıyorum sıcak su bıçakları öldürüyor. Soğuk su ile olun traşı.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri