burası kars.yaklaşık 3 aydır baktığımız heryer bembeyaz.hemde alabildiğine.öğle ankara -istanbul gibi kaldırımlar,sokaklar değil,baktığımız karlı yerler ;ovalar,dağlar.filmlerdeki gibi yani.sabahları arabayı çalıştırıyorum -25 derece.akşamları,geceleri siz düşünün artık.beni unutan arkadaşlara bi kendimi hatırlatiiim dedim...(gizo-oruç-femo-ufuk - ....) gibi
yaşadığınız yerlerin kıymetini biln arkadaşlar.buralar kar kıyamet.yeşile,maviye ve toprağa hasret kaldık.Soğukluğu haricinde Kars çok güzel.Hepimizin buralara gelmesi gerek diye düşünüyorum.İşte biraz içimi dökiim dedim gp ailesine...hepinize kucak dolusu sevgiler...
![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Asıl sen bizleri unuttun ZeynoBir gittin pir gittin resmen..
Çok özledim(K) seni, bari daha sık aktif ol da, hiç olmadı buralardan haberlerini alalım..
Kucak dolusu sevgiler bizden de![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Anaaaaaakız senden bihaberiz valla özlettin kendini ne yaptın nerelere gittin , yaban ellere gitttin bizi unuttun . Kız oralarda donarsın sen
apo ne yapıyor iyimi bari çok öpüyorum canım arkadaşım özlettiniz valla kendinizi en kısa zamanda bekliyoruz
![]()
Makyajlı Focus ne zaman geliyo?![]()
zeyepcim seni ve enişteki cok özledik valla aman sağlığınız sıhatınız ii dir inşallah kendinize dikkat edin vede puntişe de tabi buralardan birşey isterseniz yollayayım
sen ne ara gittin oralara yaa hiç haberimiz olmadı
evlendin gelemedik ama karsa ziyarete gelelim hemde kayak takımlarıylaşaka bi yana zeynep abla harbiden kendini özlettin
bende çok özledim hepinizi.oralarda olsak tabu oynasak yine yada pikniğe gitsekburda donuyoruz resmen.hepinize sevgiler...saygılaaar...
![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
ah be zeynepcim seni gercekten özledik valla ne zaman kısmetse dönüş heee
Zeynep, artık biraz foruma ilgi göstersen diyorum, aylardır yoksun ortalıklarda!
Apo'ya da çok selam...![]()
zeynep abla ufoları alıp gelelim kars buluşması düzenleyelim![]()
Hoşgeldin
bide kalıcı gelsen güzel olucak![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri