walla kokpite bayıldım.motor dediğin gibiyse aahh ah diyorum.güle güle kullan kasasız belalsız cezasız
![]()
Çok güzel araba. İlk çıktığı zaman çok hoşuma gitmişti ama ne yazık ki hakettiği değeri bulamadı. Fiat bunu halefi olacak bir model daha çıkartmalı diyorum.
walla kokpite bayıldım.motor dediğin gibiyse aahh ah diyorum.güle güle kullan kasasız belalsız cezasız
![]()
buarada bu makineler RWD miydi eğer öleyse tam efsane yani 8O
Demon Driver|Damien|
çok hoş araba cidden ...
her yönüyle çok hoşuma giden bi araç.. kaput çizgisinin ana çizginin altında saklı olmas da ayrı bi hawa katıyor 8O
kazasız belasız cezasız inş..
saolun arkadaşlar... bu arada yakında satacagım bilgilerinizetanıdık fln varsa soleyiniz
![]()
ya kardeş adama zorla araba sattıracan walla ben bunların delisiyim bizde bi turbo vardı 2001 limited lerden 225 hp peder hızdan dolayı çevreden gelen şikayetler nedeniyle 90 hp ye mahkum etti![]()
mehmet sana tamamen katılıyorum sti m3 e kafa tutan bi alettir
bunu acık renk grısı var düzcede bır polıs arkadaşımda araba delı bışey ya heralde düzcede tektır plaka 54 araba gerçekten süper 10 numara hayırlı olsun bırader kıymetını bıl arabanın kazasız belasız kullanımlar
abi bu ne böyle yaw.
uzay mekiği gibi vallahi.
kazasız, cezasız kullanman dileğimle.
standart sti a rahat kafa tutar 300 + hp ve nos
sti 272 hp sanırım...
bı kere kısa bı yarıs yapmıstım o fıatın aynısıyla 350 400m cıvarı cok uzun degıl yanı kırmızı ısıkta yanıma gelıp yarısmak ıstedı ama boyunun olcusunude almıstı altımdakı arabanın 240 hp oldugundan habero yoktu ne yazıkkı![]()
Anaa hortlak :aaa: konuyu hortlatmışsınız yavv..
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
harika :ok: özellikle içi çok güzelmiş. 0 - 100 km kaç saniye sürüyor acaba?
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
vay volkan kardeşim nbr ya ne yapiosun uzun zamandan beri coupe ni bizim garajda göremiyorum hayırdır bir sorun yoktur inş.
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri