MErhaba arkadaşlar. Malumu olanlar bilirler biz bu siteyi ilk kurarken olanlardan destekleyenelrdendik. Sitede her daim aktif olduk. donanım haberde beraber bu fikri ortaya attık destek verdik. Sonrasında ise site ile çok ilgilenmedik sadece kullanıcı olduk. Bildiğim kadarıyla ilk bastan beri Erdi Ozan bu işi surdurmekteler. DAha sonra katılanlar oldu onlarda devam etmekteler. Bilmiyorum cok takip etmedigimden midir sitedeki birliktelik ne alemde yorum yapamıyorum. Ama ben kendi adıma 2006 yılında gp ilk çıktıgında ilk alanlardan ve bu sitenin ilk mudavimlerindendim. Hala da oyleyim ama eskisi gibi gunluk giremiyorum. Düşündümde nerdeyse 10 yıl olmuş ve benim aracım 42pn421 plakalı aractı. 2011 senesinde sattım bildigim kadarıyla o da bir kisiye 2012 de sattı. Buradaki amacım eger arabayı alan arkadas burada ise arabaya yapılan işlem masraf ne varsa kafasına takılan bir soru sıkıntı onu giderebilmektir. Malum ikinci el aracların gecmisini kimse bilmez ama ben 5 yıllık seruvenini anlatabilirim. ) Forumun amacı paylasmak ve yardımcı olmaktır. Amaca seve seve hizmet etmek isterim