Çok elektrik harcayan tasarrufsuz ampul: %51
Yayı kırılmış altı ok: %23
Üçhilal bozkurtlar&bozeşşekler: %14
Dağlar padişahı selo ve kırk haramiler: %9
Tabelacı tayfa: %4
Acı ama gerçeğe yakın , değilse de trafo patlatan kedilerimiz var bizim.![]()
Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.
Kimin kazanacağını bilmiyorum ama kimin kaybedeceğini çok iyi biliyorum![]()
Muhteşem betimleme eline sağlık ama ne yazikki doğru demekki %51 de hırsız...
Bu seçim %51 hayali kurmasınlar.hoş onlar kuruyor ama çok iyi biliyorlar ki %51 oy alamayacaklarını ve bu sebeple algı çalışmalarına şimdiden başlamışlar.
51 olsa ne,yuzde seksen olsa sasirmam. ysk zaten iktidar taraan atanmis. seffaf secim namina en ufak bisey yok.
ankara belediye secimleri de duzgun yapilsaydi su an mansur yavas buyuksehirin baskanligini yapiyordu. n'oldu? efkan ala beyin adamlari geldi ve ortaligi karistirdi. coplerden chp damgali oy pusulalari cikti. halk oyuna sahip cikmak icin zorlandi. ysknin yapmasi gereken gorevini bizzat ustlendi. sonuc? melih gokcek su an baskan...
bu ulkede adalete ve seffafliga dayanan hic bir inanci kalbimde besleyemez oldum.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
kansızlık yapma, onca insan bir tercih yapıyor birilerine AMPUL birilerine BOZESEK sen nesin ?
Konu cakabeg tarafından (05/03/2015 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: **
Arkadas mecaza vurmus kimse alinmasin demek istedigi bu ulkeyi yonetecek ne iktidar ne de ona muhalefet var.
Fiat Linea '07 1.3 Multijet 90HP
Valla kimsenin zoruna gitmesin.Konuyu açan arkadaş türkiyenin değişmeyecek gerçeğinden bahsetmiş.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Zoruna mı gitti bozesek denilince az bile demiş arkadaş. son üç seçim mhp ye oy verdim yazıklar olsun sizin gibi partiye kuklasınız oğlum onun bunun kucağına oturmayı bilirsiniz anca bundan sonra oy bile vermeye gidip zamanımı harcamam...
politika konuşmanın burda ne alemi var Allah Aşkına?
o işler için inci minci dolu gereksiz sözlük var,
yani çoğunun dediği gibi,
bu adamlar için bir de millet birbirine mi girsin.
lütfen politika olmasın.
kalpler kırılıyor, gereksiz ,
hepimiz bu ülkenin insanıyız,
kardeşiz.
lütfen
bu kadar politika mide bulantısı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri