https://www.sonsayfa.com//news_detai..._id=1194069550 valla çok düşündüm ama koydum itler ne hale gelmiş ohhhhh beeeee eline sağlık koçlarımın
konunun başlığını ilk gördüğümde sizi cani olarak gördüm çünki gerçekten hayvan olan köpeklerden sanıyodum ama iyi olmuş bu ş.sizlere az bile paylaşım için tşkler
Allah razı olsun..
Palio Speedgear 1.2 16v
bu dünyada onları destekleyen bi mahlukat kalmaz inş
Köpekler!!!!!!
Kan uykusunu indirdim dün gece çevirip çevirip izliyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.Soysuz , yersiz yurtsuz bu köpeklerin tekrardan 93-95 seneleri arasındaki gibi toplu halde gebermeleri dileğiyle...
Ammiiinnn !! Inşallah Her Gece Dua Ediyorum Bunun Için !!
Hepsine tükürmezsem içim rahat etmez .
İyi de bu insanlık dışı yaratıklara köpek diyerek köpeklere hakaret ediliyor bence
bencede kopekler cok sadık hayvanlardır dımı....bunlar yer ıcer yasalar sonra o topraklar bızım olsun dıye daglara cıkarlar
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri