maşallah durmak yok yola devam![]()
Arnavutluk Gezisi
20-23 Kasım tarihlerindeki 4 günlük boşluğu fırsat bilip Arnavutluk'ta ki arkadaşımın ziyaretine gittim. Giderken 7 saat süren yol, dönüşte başka bir güzergah seçimi ile 8 saati buldu. Ancak buradaki yolların gidiş geliş ve çok virajlı olmasından dolayı 16 saat araba kullanmışım gibi geldiArnavutluk trafik yönünen Türkiye'den hiç aşağı kalmıyor. Makas atanlar, boş şeritleri kullananlar, sağdan buldukları en ufak aradan araya girmeye çalışanlar. Bu yüzden hiç yabancılık çekmedim. 3 gün içinde Tiran ile birlikte Shkoder ve Durres şehirlerinide gezmek kısmet oldu. En güzel kısımı güneyde olmasına rağmen vakit yetersizliğinden gidemedim. Artık başka zamana kısmet diyelim. Bosna Hersek'den Arnavutluk'a gidebilmek için Karadağ'dan da geçmeniz gerekiyor. Ufak bir ülke 3 saatde geçtim. Fiat grubu araçlar burada Bosna Hersek'e nazaran biraz fazla gibi görünse de, piyasanın tamamı Mercedes diyebilirim. Sınır geçiş videolarıda buraların yolları hakkında biraz daha fikir verir sanırım
![]()
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
maşallah durmak yok yola devam![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Keyf de sizin keyfiniz.Kazasız belasız gezin inşaalah.Bosna hersek deyince biraz tuhaf oldum.Herhalde o güzel ormanlık manzaralı yolları görünce oradan geçen biri olsaydım sırpların müslümanlara yaptıkları katliamlar aklıma gelir duygulanır değişik duygulara kapılırdım.Kesin savaşın geçtiği yerlerden de geçmişsinizdir.Değişik bir duygu olsa gerek.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Buradaki yaşananları tarif etmek için vahşet kelimesi bile yetersiz kalıyor. 20 yıl geçmiş olmasına rağmen havada hala gerginliği hissedebiliyorsunuz. Ben burada EUFOR gücünde görev yapıyorum ve çok daha fazla detaya ulaşabiliyorum. EUFOR'ın görevinin bitmesini bekliyor herkes, sonrası eskisinden de beter olacak. Kimse geçmişini unutmuş değil çünkü...
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri