Orçun hocam 5s ler çok pahalı yahu bende 2. el arkadaşlardan güzel bir şey düşerse alayım diyorum ama bakalım 6 da çıktı neler olacak göreceğiz..
Printable View
E-ticaret proje yöneticisi olarak görev yapmaktayım.
Engelli Rehabilitasyon Merkezinde İdari İşler Sorumlusu
Fotoğrafçıyım ve ufaktan bir stüdyom var onu işletiyorum..
üniversitede memurum.
Şuanda s'lerin fiyatı düştü ekimde bir düşüş daha bekliyoruz bir dost tavsiyesi olarak değerlendirirsen düz 5 alma :D hergün serviste yatarsın :D
Üst tuş problemi, ekranda kasa açıklığı (ekrana bastırdığınızda içine doğru oynar köşelerden ) ekranda ışık sızması beyaz bir sayfa açtığınızda köşelerde sarı sarı şeritler belirir belli bir dönem sonra kasalarda soyulma başlar aşırı derece ısınma çabuk pil tüketimi. Çokda entresandır kimisinde hiçbir problem yok ama mağazaya gelenlerin %95 i bu şikayetler
Kadirim yok şöyle güzel bi kapak not 2 ye
H.KURU Saygılarımla
Sana kapakların kralı var Harun abi sen iste yeterki :)
Görüldü :)
denizciyim...
Satilik 5s :D
Daha fazla dusmeden satisa cikarayim :)
İ6 alinirmi gordunmu hic isinma olayi ondada varmi pil omru nasil 6s ne zaman cikar bekleyeyimmi :))))
Cokmu soru sordum
Sent my iPhone 6GS
Sorunsuz seriye denk gelmişsiniz ozaman şanslısınız valla :) Maşallah diyelim de nazar deymesin :=)
İos 8 den bahsediyorsanız eğer 4s leri destekliyor zaten sadece. Bu bir apple klasiğidir zaten eski cihazlara desteği kestiği zaman mecburen değişime gidiyorsunuz :D ios 7 için konuşuyorsak eğer sadece 4s lerde sorunsuz çalışıyor 4 serilerine desteği var ama güncelleme gelirken uyarı ile geldi onlara bu tarz sorunlarla karşılabılırsınız gibi bir metin vardı :) eğer cok yavaşsa cihaz jailbreak'den başka çözüm yok ios 8 se onun jailbreak çıkması bıraz daha zaman alabılır :)
hehe seve seve cevaplarım soruları :) İphone 6 26 eylülde satışa çıkıyor henüz ben görmedim cihazı fakat teknik verilere baktığımızda ısınma sorunu ios 8 ile tamamen ortadan kalktı pil süresi ios 8 ile mevcut tüm cihazlarda uzayacak bende ipad air var 3 gündür full kullanıyorum hala şarjı bitmedi bugun 4.güne girdi ve bu kullanımda film izlemek oyun oynamak hepsi var :) Batarya performansı konusunda ios8 destek verdiği tüm cihazlarda artacaktır. ve 6 nın bataryası zaten büyük diğerlerine göre biraz bekleyip ondan sonra almada fayda var kasa komple değişti yeni bir teknoloji neler bekliyor bizi bilemiyoruz =)) Ama benim favorim 5c ciddi anlamda güzel cihaz ekonomi+performans+batarya olarak sonuçta bir telefonla en fazla neler yapabilirsiniz ki uçuk işlemci güçleri bana biraz manasız geliyor bir telefon için
ios 7 den sonra böyle oldu jailbreak tam olarak ne oluyor ne yapmamız lazım :D
Bizim kesinlikle tavsiye etmediğimiz bir yazılımsal müdahaledir aslında. Cihazın işlemci hızlarına müdahale ederek hızlanmasını sağlar ayrı bir market gelir oradan ücretsiz uygulamalar yüklersiniz ama yükleme sırasında cihaz çökerse çöker kalır öyle hani derler ya elimde patladı aynen öyle olur =) o yüzden işin ehli taraflarından yuklenmesı gerekır bır telefoncu bunu yapabilir fakat telefondan sogumana sebebiyet verebilir onuda söyliyeyim :) Her cihazda stabil çalışmıyor. Sana tavsiyem itunes'a cihazı bağla yedeklerini al ve sonra tekrardan sıfırla problemın bir nebzede olsa düzelecektir oda olmadı Apple Store yeni bir iphone :D
root olayı o zaman anladım :D cihaz eşimin ben de note 2 varda ıphone olaylarından pek anlamıyorum. aldık cihazı eleman dedi ios 7 geldi açınca güncellersnz tamam dedim. ilk başta güncellemedik belli bi süre hızı gayet iyiydi güncellemyi yapınca bildiğin acayip kasmaya başladı...