Eser hocam ı phone ile sony z-1 arasında tercih de bulunsanız desem???
Printable View
Z1 derim. Kamera konusunda rakipsiz. Androidin ozgur platformu da var.. Ben cok dusundum ama sonra lg g2 cikti onu aldim.
biri ios biri android... iphone hiç kullanmadım... kullanamam gibi geldi... nitekim temmuz ayının ortasında bir tane 5 c gelecek ama onu hemen satacağım...
şarj konusunda iphone ilk başta akşama kadar sonra sabahtan öğlene kadar gidiyor... şarj konusunda pek iyi değil...
z1 ise iki gün şarjı var... ne kadar kullanırsan kullan...
ben z 1 alırdım...
General Mobile Discovery kullanıyorum. Hem benim ilk akıllı telefonum, hem de işim gereği hep çift hatlı telefon kullandım bugüne kadar ve bu telelfon benim için biçilmiş kaftandı. 7. aydayım hiçbirsorun çıkarmadı, Galaxyden eksiği yok artısı çok, şu sıra biraz şarjı az gitmeye başladı çünkü elimden dürüşremiyorum facebooktu, whatsaptı, maildi vs. Kısacası tavsiye edebilim, aslında şimdi yakında 2. versiyonu çıkacak bunun beklemeni öneririm, daha büyük ekran, daha büyük işlemci hızı, ve fiyatı da 800 -850 TL olacağı duyumlarını aldım. Aslında çıkacaktı da bekleniyor 1 süre daha.:)
ya bu discovery'nin elite diye bi modeli var fiyat/performansta muadili yok gibi bişey.Ona da bakın derim gerçekten efsane bi telefon yapmışlar.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&r...70138588,d.bGE
Ben şahsen hala xperia L kullanıyorum cyanogenmod11 kurdum üstüne de.Telefonunuza uygun cyanogenmod var ise eğer en son sürümü kullanırsınız.Custom rom meziyetleri tabii :)
O da çok güzel ancak tek hat yapılmış sanırım. Çok şekil ya. General çok coştu ya telpadan somnra. Ayrıca dark yaptı yine 1 telefon bunlar yeni yeni giren ama sağlam markalar, samsungun ıphonenin tahtına adaylar gelecek 1 kaç yıl içinde. İnceleyin.
8 aydır note 2 kullanıyorum ve çok memnunum biraz büyük o yüzden cepteyken bazen rahatsız edebiliyor ama özellikleri yüzünden bunu mazur görüyorum.Aracımda navigasyon ve mp3 player , mutfakta televizyon , gerektiğinde internet için tablet ve dışarda telefon ve radyo olarak kullanıyorum.Ayrıca ezan programıda inanılmaz işime yarıyor.Kısacası çok memnunum.
discovery elit fiyatına göre güzelmiş ama ekran çok sönük geldi bana...
Gold garantili bence girmeyin derim..
Samsung Note 2 ,
Tüm ıhtıyacı karsılıyor ıkı farklı navıgasyon var navıgasyon cıhazı alacatım 200 TL ona verecegıme aynı buyuklukte note 2 aldım ıkı navıgasyon cıhazım oldu tek sorunu Eller ser olayı ıngılızce samsung daha TR dıl destegı koymamıs,aracta vıdeo oynatıyor ,TV ızletıyor ,yolu buluyor ....