Tasarim makine imalat sanayi .tasarim yazisi diger yazilardan farkli karakterde ve on plana cikacak gibi bir yazi .hem akilda kalicak bir isim hemde sektorle ilgili
Arkadaşlar, hepinize selamlar.
Şu sıralar kurmakta olduğumuz iş yerimize isim koymak için yardımlarınızı bekliyoruz.
Uzun zamandır kafa yoruyoruz, ancak hala bir isim üzerinde karar kılamadık.
İsim olarak Türkçe bir isim ya da iş alanlarımızdan uydurma bir kelime ile olmasını, bunun yanında da internet sayfamızın ve mail adreslerimizin değişikliğe uğramaması için Türkçe karakter olmamasını istiyorum.
İş alanlarımız:
* Makine
* Elektronik
* Robot
* Otomasyon
* Tasarım
* İmalat
* Yazılım
Endüstriye yönelik, her türlü özel makine tasarımı ve imalatı yapacağımız iş yerimizin ismini koymamızda bize yardımcı olmanızı rica ediyorum...
Tasarim makine imalat sanayi .tasarim yazisi diger yazilardan farkli karakterde ve on plana cikacak gibi bir yazi .hem akilda kalicak bir isim hemde sektorle ilgili
ccc truva ccc
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
yeni nesil makine imalat san. ltd şti![]()
gptr makina san tic ltd şti![]()
Çağ - Mak
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
çak-mak ta olur la![]()
MEYRİTO nasıl ?iş alanlarının baş harfini kullandım...kullanırsan telif hakkı isterim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri