-
arkdaşlar
yanılma deneme değil
%100 sonuç alınan bir tedavi
size belki faydası olur demiyorum
kesin olacak diyorum
açlık kan şekerim 300-350 lerde geziniyordu
son ölçümler 122-132-135-136-142-162-172
insülin kullanmadığım halde sonuç bu
şekerden dolayı gözü zarar görenler...
lütfen gidin
bakın bende göz için gittim
amacım gözümü tedavi ettirmekti
ama aynı zamanda şekerimde düzene girdi
size deneyin belki fayda eder demiyorum
kesin fayda göreceksiniz
ankarada gitmek isteyen olursa
ben size eşilk ederim
referans olurum
indirim alırız
sülük ve ozon seansı 125 lira verdim en son
normalde daha fazla
şeker illetinden kurtulmak istiyorsaız lütfen beni dinleyin
bana inanın
-
Sadece düşüncelerimi fikirlerimi soyluyorum reklam kokuyor arkadaşlar duygu sömürüsü yapılarak reklam amaçlanıyor bilginize dikkatli olun
-
Ben şahsen Cemal abinin reklam yapacağını sanmam. Cidden böyle bi sıkıntısı olduğunu biliyorum. Eğer yapıyorsada vicdanına kalmış.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
-
Cemal abinin bu forumda ticari olarak da geçmişi var,çoğu konuda yardımcı olmuştur çok kişiye özellikle chip tunning uygulamaları vs. vs.. Ben böyle bir ihtimal düşünmem.
Ama şöyle bir durum var ki,sülük gibi bir canlı kanı emerken,salgıladığı ''106 farklı enzim'' ile nasıl insulin eksikliğini sonsuza kadar giderebilir?
Ozon bir derece daha mantıklı geliyor,sonuçta kan akışını hızlandıran ve damarlara her türlü enzimin daha iyi gitmesini sağlayabilir. Bura ayrı. Ama bence bu kadar iddialı konuşulmamalı böyle şeylerde..
-
Cemal arkadaşımız sağlığı ile ilgili bir bilgiyi paylaşmış. Onun bunu bizlerle paylaşmasının kendisine ne gibi bir faydası olacak ki, ekstra indirim mi alacak yoksa reklam yaptı diye reklam parası mı alacak, lütfen yapmayın arkadaşlar. Sağlık elden gidince hiç bir şeyin kıymeti yok, cemal arkadaşımızda birilerine faydam dokunursa diye kendi tecrübelerini aktarmış. Hemen bir art niyet aramamak lazım.
Geçmiş olsun, allah tüm şifa arayanlara yardım etsin.
-
Allah şifalar versin
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
-
arkadaşlar cemal beyi yalancılıkla suçlamıyorum henüz reklam koktuğunu düşünüyorum hala inanamıyorum ya ülkemiz insanların inandıkları sülük mucizelerine neredeyse herşeye iyi geliyor sülüğe bu kadar saflık olmaz yaa sülükle pankreas arasında nasıl bağlantı kuruyorsunuz anlamak mumkun değil (inananlar için)
-
reklam falan yaptığım yok
13 yıldır çektiğim sıkıntı son buldu
ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
orası ile bağlantım yok
bir çıkarım yok
allah rızası için paylaştım
bunu paylaşmak için sonuç almayı bekledim
sonucu alıncada paylaşmak istedim
106 tane emzim var...ama nedir hangi emzim neye faydalı bilmiyom
sadece şeker değil bir çok hastalığa tedavileri var
oraya gelen hastalarla konuştum bir çok farklı şehirden ve ülkelerden gelenler var
şifa bulmayan yok
web sitesinde yayınlanan videolara bende inanmadım
ama oradaki hastalarla bire bir görüşünce rahatladım
ve sonuç alacağıma kanaat ettim
bu sabah şekerimi ölçtüm
akşam 20.00 de 4 köfte 2 yuvarlak ekmek biraz salata 4 biber ve bir kase komposto (şekersiz) içtim
insülin vurmadım
saba 7.30 da ölçüm yaptım
sonuç 112....
daha ne olsun...
-
bu merkez 1996 dan beri hizmet veriyormuş
ben 2000 yılında diabet oldum
tip 2 ile başladım tip 1 ile devam ettim
önce 2 akrabam tavsiye etti
git ne kaybedecen ...dene dediler...
sonra dialize gelen 2 hastadan duydum
aslında amacım gözüm için tedavi almaktı
ama gözüm iyi olsun derken şekerim iyi oldu
fakat göz için tekrar gidecem
çünkü gözümde ancak %10 bir iyileşme oldu
en son gözümde kanama olmuştu
ameliyat oldum
çok şükür başarılı geçti
şimdi sülüğe devam edecem
inşallah daha iyi olacak
keşke daha önce bu merkezden haberim olsaydı demiyecem
çünkü insan kaderini yaşar
vakit saat tamam olmayınca hiç bir şey olmaz
1996 da açılmış
ben 2000 de şeker oldum
ama 2014 de orayı öğrenmek ve şifa bulacakmışım
kaderime böyle yazılmış...
-
bu sabah şekerim 158
akşam bir kase şekerli komposto içtim
inülin vurmadım....
-
-
Cemal Bey ile yüzyüze iki kez görüştüm, esnaflığını iyi bilirim, reklam yapmayacağına da eminim, düzgün insandır, tanımayanlar belki art niyetli düşünebilir. Acil şifalar Cemal Bey.
-
bu sabah ki şekerim 145
akşam yarım burma kadayıf ve 1 dilim kek yedim
insülin almaadan bu değerleri görmek normal mi ?
-
Cemal abi yanlış anlama,çok sevindim şifa bulmana gerçekten büyük illet..Ama merak ettiğim bir şey var izninle soracağım.
Sülük tedavisinin,veya sülüğün salgıladığı hangi enzim insulin hormonundaki eksikliği ya da fazlalığı düzene sokabilir?
Şunu anlarım ; pis kanı emer,sinirsel damarlara daha iyi kan akışını sağlar. Bu bi nebze felç veya kas dokularına iyi gelebilir. Ama insülin ile alakasını kurmakta zorlanıyorum.
Somut ve nesnel bir açıklama var mı abi acaba?
LG-D802 cihazımdan gönderildi
-
Hastalıklı vücutlarda kullanılan sülükleri tekrar sizin vücudunuzda kullanıyorlar,bu işin suistimali çok fazla....çok dikkatli hareket edin.
Not: sülüğü kusturma yöntemleri ile tekrar kullanmaya hevesli güruha karşı azami dikkat.