Selam punto ailesi.
Başımdan şöyle bir olay geçti ve herkesi hatta çocuklarımızı ilgilendireceğini düşünüyorum.
Oğlum 1 haftadır hastaydı ve geçtiğimiz cuma günü aile hekimine götürdük.Malum soğuk algınlığı dedi doktor ve verdi Sudafed diye bir ilaç.
Bizde tabi vermeye başladık ilacı.
Ve cuma gecesinden bu yana oğlan uyuduğunda vücut ısısı 33.7-34.3 civarlarında çıkmaya başladı.Malum teknoloji gelişti ve sarıldık internet'te araştırmaya ve dediğine göre normal değilmiş.Dedik geçer veya biz mi yanlış ölçtük acaba diye ama dün gecede aynısı olunca artık bugün özel hastaneye koştuk ve kan aldırdık.
Kan değerleri düzgün Allah'a şükür.Ve söyledik doktora ilacın ismini oda hemen içeriğine baktı ve normalde yapmaması gerektiğini ama yan etki yaptığını belitti ve normalde de bu aralar bu konu da şikayet çok olduğunu belirtti.
Arkadaşlar demek istediğim şu ki çocuklarımız canımız ve dikkatli olalım bu aralar Sudafed ilacından uzak durun.Herkese hayırlı geceler dilerim.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geşmiş olsun, Allah beterinden korusun...
abi geçmiş olsun acil şifalar
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Tekrar geçmiş olsun Harun
Geçmiş olsun. Acil şifalar dileriz yeğenimize
geçmiş olsun başkan
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Eski nick: repla
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
seronet.blogspot.com
Gecmis olsun.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
geçmiş olsun dayı iyimi eşşek sıpası şimdi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Gecmis olsln... su an bizde kullaniyoruz... kimine yaramiyor dwmekki...bir zararini gormedik... doktorumuz yazdi...
Sent my GT-I9500 using 2
Geçmiş olsun. İnternette yazılanlara göre özellikle sağlık konusunda kesinlikle hareket edilmemeli. Bu çok yanlış. Ancak ilaçların yan etkisi olduğunu düşünürsek, iyileşme olduktan sonra bu yan etkilere katlanmak zorunda kalabiliyoruz.
Gecmis olsun abim benim damat iyimi
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ediyorum.
iyi maşallah şimdi.
Teşekkür ederim aman dikkat edin.
Damat iyi maşallah aga
Teşekkürler ben sadece yorumlara baktım bu kadar vücut ısısı düşünce ne olur diye ama ferahlatan hiç bir yorum göremedim.Hemen gittik Hastahanesi ama iyide oldu vallaha şimdi içimiz ferah.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Abi geçmiş olsun yeğenime..
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
abi geçmiş olsun. valla dikkat etmek lazım. aklımın bi köşesinde dursun bu uyarın.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri