Berkin kardeşimize Allahtan rahmet dilerim mekanı cennet olur inşallah ailesine Allah sabır versin fakat olayın başka bir yönüne değinecek olursak sırf bu olayı bahane ederek dışarı çıkıp huzuru bozan insanlar var tıpkı gezi olaylarındaki
gibi ortalığı karıştıran otobüsere zarar veren insanlar var tamam acınızı yaşayın ama ortalığı yakıp yıkmak nedir ya hepimizin cebinden çıkan paralarla alınan otobüslere neden zarar veriyorsunuz..
Şu an Ankara Kızılaydan canlı haberle cenk ve cem arkadaşlarımız orda ve kızılay kapalı.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
akşam 6 da iş görüşmem var. terslik olmazsa çıkınca gideceğim. ya okmeydanına ya taksime...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Bir de bana acınız diyorsun! Yahu 15 yasinda cocuk oldu ! Senin hic mi acin yok!
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
otobüs otobüs diyorsunda o otobüsün onlarca katı rüşvetlere susuyorsun. polis bana tam tezhizat gaz sıkacak plastik mermi sıkacak ben karanfil verecem öylemi...
neyin otobüsü neyin kaldırımı...
daha kaç kişi öldürülmesi gerekiyor milletin ayıkması için... daha kaç gencin ölmesi gerekiyor faşistin diktatörün hırsızın gerçek yüzünü görmeniz için...
çalıyor ama çalışıyor diyordunuz şimdi öldürüyor ama çalışıyor diye savunacaksınız...
Su an ankarada 4 toma mesrutiyetin orada bekliyor. Daha odtululer ve egitim emekcileri gelecek guvenparka
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Abi hala araba,otobus diyorsun bana. Gozunu seveyim yazma ya su konuya. Senin basbakanin o bahsettigin otobuslerden kac tane alabilirdi o caldigi parayla biliyor musun?
Kucucuk cocuk oluyor,polisin gaziyla oluyor. Sen hala otobus diyorsun araba diyorsun. Su cocuk olmesin ama yuzlerce otobus yansin al benim arabami hasat et. Yeterki o cocuk olmesin. Anlatabiliyo muyum?
Vicdan ya vicdan....
Yaaw hee heee. Kanitlamak icin bir sey yapti mi senin basbakanin? Ses kayitlari montaj diyip duruyor. Hadi gitsin versin tarafsiz bir ses laboratuarina. Gercek mi yalan mi gorelim.
Yahu ben direkt aciklamasini yapiyorum, ses dalgasi uretilemez. Ses dalgasi birbirine baglanamaz. Baglansa dahi bu homojenlikte bir kayit olusturulamaz.
Su konuyu resmen mahvettin abi bak gozunu seveyim yazma bu konuya, cocuk olmus hala akp saksakciligi yapiyorsun. Tamam anladik ideolojik gorusun ona yakin. Bari bugun bi susun. Nolur...
Arkadaşlar lütfen birbirinize karşı kırıcı kelimeler kullanmayın.
Ayrıca kimse bir şey çalmamış bencede. 11 yıllık başbakanın aylık maaşı "7 milyon 575 bin amerikan doları" olduğundan 11yıl x12 aydan hesaplarsak, "1 milyar amerikan doları" servetinin olması kadar normal bir şey yok. Ki bu 1 milyar dolar kabul ettikleri rakam. haha
Konu SteinGP tarafından (12/03/2014 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Arkadaşlar sizlerden ricam biraz daha sakın olmanız lütfen.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
polise emri ben verdim diyorsan katil sensin... 12 yıl önce doğan arabay binerken bugün malvarlığının hesabı sorulamıyor çocukların evinde zulaladığın paraları sıfırlayamıyorsa hırsız sensin...
bugün meydanlara çıkanlara terörist gezizekalı vb yaftalar yapıştırıp doğuda barzaniyle sevişip apoya siyasetin önünü açıyorsan da şerrrrefsiz sensin...
her ..... sıkıştığında şiddete yasağa tehdite küfre başvuruyorsan korkakta sensin...
bu halk nasıl eski hırsızlları eski katilleri eski leri başından atmayı bildiyse,
bu halk nasıl 14 yaşında gencecik bir çocuğun tabutunda birleştiyse seni kaddafiye çevrimeyi de bilir...
ve bende birşey biliyorum ki, bugün deli gibi tayyibin ........yalamaya duranlar yarın ona taş atmaya sıraya gireceklerdir... bkz saddam, bkz kaddafi, bkz mübarek...
ne olursa olsun... insanlık onuru kazanacak... ama elinde sapan vardı, ne işi varmış orda diyen onursuzlar değil...
Konu kadir07 tarafından (12/03/2014 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
Bazen Türkiye'de yaşamak istemiyorum bazen ise bazı vicdansızları yaşatmamak istiyorum hangisi hayırlısı ise o olsun ne diyelim.
Çalan, bölen, yiyen ser siyasi görüşü yüzünden ölen gencecik evlat suçlu Serap diye bir kızımız vardı otobüse molotof atıp diri diri yaktı hainler !!!! bu çocuklar kolay yetişmiyor canımızdan bir parça hepsi otobüsünden de değerli siyasetcilerden de değerli kimse kusura bakmasın.
Konu SteinGP tarafından (12/03/2014 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşım yukardaki mesajımda Berkin ELVANın ölümünden dolayı ne kadar üzüntü duyduğumu belirttim ben sadece Berkin ELVANın üzüntüsünü yaşayanların kırmadan dökmeden daha medeni bir şekilde tepkilerini belirtsinler dedim yanlışmı söylüyorum sende hay senin otobüsüne diyorsun mesajlarımı düzgün oku.
Geçen gün bir TV programında, milletvekili Mehmet Metiner, " 1994 senesinde başbakanın 1 milyar doları olduğu iddia ediliyordu, bugünde 1 milyar doları var deniyor. Başbakanın hala 1 milyar doları olduğuna göre demekki biz yolsuzluk yapmadık efendim dedi.
Ortamı da boş bulmadım İbrahim Bey, bizzat ortamdan ben sorumluyum.
Bütün diğer üye arkadaşlarımızda, lütfen sadece devlet terörünün son kurbanı Berkin Elvan kardeşimiz hakkında konuşalım.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Evet. Hay senin otobüsüne diyorum çünkü benim 15 yaşındaki kardeşim sokakta polisin attığı gaz fişeği yüzünden 14 yaşında komaya giriyor. 15 yaşında,16 kg iken ölüyor...
Ve sen bana hala burada ''acınızı'' yaşayın ama otobüsleri yakmayın diyorsun. İki nokta var :
1-) Bu hepimizin acısı. Senin,benim,onun acısı değil. Madem üzüldün,''Acımız'' diyeceksin..
2-) Otobüsler falan filan umrumda değil benim. Yansın patlasın hiç umrumda değil. Haram yiyen adam gelip burada bana hizmetten bahsetmesin. İstemiyorum çalan adamın yaptığı hizmeti. IMF'ye borcumuz kalmadı,kitaplar ücretsiz,bla bla derken memleketi soyup soğana çeviren adamın şakşakçılığını bana yapmayın..
Otobüs derdindeysen git konu aç. Otobüslere yazık falan de. Şakşakçılar orada toplanın. Ben sadece Berkin Elvan'ın ölümü üzerine yapılan eylemler ve haberler üzerine konuşacağım. Rica ediyorum bana cevap vermeyin. Cevabım bu kadar nazik olmayacaktır.
Yeni haber : Öğrencisi olduğum Karacan Dershanesi'nin önünde polisler beklerken sadece orada bulunan bir kaç öğrenciyi almışlar. Gözaltı mı,değil mi bilmiyorum ama öğretmenlerim ve öğrenciler içeride mahsur kalmışlar resmen. Umarım gaz falan atmazlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri