Haberiniz mutlaka vardır. Berkin Elvan bu sabah hayata gözlerini yumdu. Devletin polisinin attığı biber gazı kapsulüyle 14 yaşında komaya girdi. Öldüğünde 15 yaşında ve 16 kiloydu.
Arkadaşlar,özellikle rica ediyorum. Gözlerinizi açın artık. Bu gidiş gidiş değil. Hizmet,büyüme vs. yolunda küçücük çocuklar ölüyor. Adam çıkmış bugün mitinginde yaptığı yollardan bahsediyor. Devlet büyüklerinden kimse adını ağzına almıyor. Tıpkı diğer gidenler gibi... O çocuğun annesi babası ne haldedir şimdi...
Şu anda Türkiye'de 1 sene sonra tekrar gezi havası ortaya çıkıyor... İçimde bir umut var,ama bu umudu paramparça eden gençlerin,abilerin,kardeşlerin ölümleri...
Allah rahmet eylesin Berkin kardeşime...
![]()
Sabah 7.30 radyoda duyduğumda çok üzüldüm halende o acıyı hissediyorum.hepimizin ailesi,annesi,babası,kardeşi,çocuğu var Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın.Hangi parti olursa olsun bu cinayete sessiz kalmamaları gerektiğini düşünüyorum
Mekani cennet olsun... Ailesine bassagligi ve sabirlar diliyorum... cok uzucu bir durum...
Artik bu olay bazilarinin aklini basina getirmeli...
Sent my GT-I9500 using 2
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Okuldaki hocam Berkin în yoğun bakım doktoruydu. Bir hafta önce söylenenlere tepki verdiğini adını söyleyince gözleriyle falan yanıt verdiğini söylüyordu. Bir anda demek ki yaşam mücadelesini kaybetti... Yarın geniş geniş anlatır derste büyük ihtimal...
Ve ayrıca Mısır da ölen Esma için günlerce 4 parmak işaretini profil fotoğrafı yapıp, arabalarının arkasına yapıştıranlar, şimdi 14 yaşındaki Berkin için nerdesiniz ? Siz bu kadar müslümansınız işte... diyorum ve susuyorum...
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Yüreğim sızlıyor, nur içinde yatsın...
seronet.blogspot.com
Çocuk katili Apo için gosterilen hassasiyet nerede ? Şimdi o gaz kapsülü ateşleyen polisin Apodan ne farkı var oda çocuk katili ..................
Abi sorma. Berkin elinde sapanla mı ekmek almaya gidiyor diyor haysiyetsizler... Çamur atmaktan başka bildikleri yok... Ölen insan kendine yakınsa "r4bi4", burnunun dibindeki 15 yaşındaki çocuğa "gezizekalı" diyorlar. Internetteki yorumları okutsam kanın donar. "Su testisi su yolunda kırıldı","Sen polise taş at,sonra öldüm de." diyen var Berkin'in ölümüne...
16 kilo,ağır geldi bu şeref yoksunlarına...
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Okudum kardeşim o yorumları. Ben bunu şöyle açıklıyim. Berkin 'in yoğun bakım doktoru Doç. Doktor Anestezi Uzmanı Ülkü Aygen TÜRKMEN benim ders hocam. Kendisi koyu bir Atatürkçü. Ve Berkin 'e ailesinden daha fazla üzülüyordu bize derste bahsederken. Eğer o çamur attıkları gibi biri olsa bu kadar üzüntülü anlatmaz üstün körü geçerdi konunun üstünden. İnsanlıktan çıkmış bunlar. Ölünün üstünden prim yapmaya çalışıyorlar...
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Sabahtan beri bi oturamadim pc ye , bu konuyu acacaktim. Lanet olsun boyle adi insanlara. Gencecik bir fidana daha kiydilar. Bu ilk degil ama son olsun. Bu karaktersiz adiler birgun hesap verecek. Rutubetli zindanlarda aci cekerek can cekiserek olecekler! Onlara kolay olum vermesin rabbim..
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Tarihte her hukumet yikilmistir. Eger bunlari yikipta bu olaylarin hesabini sormayanda en adi haysiyetsiz seref yoksunudur.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Hele bu olaylarin buraya gelmesinde oy vererek emegi gecenler! Allah size acilarin en büyüğünü yasatir insallah!
Yarın ortalık baya karışacak gibi duruyor. Umarım Polis daha fazla şiddet kullanmaz en azından naaşı huzur içinde uğurlanır..
Basbakanin attigi twiti gordunuz mu? Cocuklarin katledildigi bir ulkede kimse sorumluluktan kurtulamaz yazmid
Paraları sıfırlamayı becerdiniz ama, günahları nasıl sıfırlayacaksınız bakalım...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir düzen yok tutar hiç bir yanı yok bu hükümetin bunları bunları yaptım diyorsun bu kadar yatırım yaptım diyorsun tekeli tedaşı barajları fabrikaları devlete ait herşeyi sattın daha fazlasını yapman lazımdı gezide insanlar. Öldü hala ölüyorlar adamın tek derdi kendini savunmak kimseyi düşünmeden bizde başbakan diyoruz bu adama bu nasıl birşeydir ben anlıyamıyorum artık dini oyuncak ettiler rant sağlıyorlar üstünde müslüman olduklarına bile inanmıyorum ben onların bu ülkeye o kadar zarar geldiler ki gittiklerinde gelen hükümet 5 -6 sene bunların pisliklerini temizliycek boyunlarında o kadar kişinin vebali var ki korkmalılar bence zorbalık sürekli değildir
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
İnsanlar konuşa konuşa
Ulan bende diyorum ney bu ya dün kızılay karışıktı.Berkin diyorlar aklımdan gitmiş neydiki acaba Berkin diye düşünüyorum.Konuyu görünce aklıma geldi.Mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
onlar ve oy verenleri vicdanlarını akıllarını izanlarını çoktan sıfırlamışlar. ne kadar yandaş gazete site varsa bakın. sanırsınız çocuk azılı katil fotomontaj fotoğrafında elindeki de sapan değil keleş...
ülkemin onlarca insanını bebek çoluk çocuk demeden katledenlerle elele gözgöze türküler söyleyeceksin... sana karşı gelenleri cani katil ilan edeceksin... ilan edenleri alkışlayacaksın...
vicdanlarınıza sokayım sizin...
14 yaşında lan... 14...
ben anneanneme dedeme ağlamadım lan berkine ali ismaile ağladığım kadar... bu katlettiğiniz gençlerden bayrağı devralanlar soracak bu hesabı size...
esmaya ağlamayı marifet bilip berkine ne işi varmış orda diyen vicdansız köpekler... esmanın ne işi vardı sokaklarda, filistinli çocukların suriyeli çocukların ıraklı çocukların ne işi vardı sokaklarda sordunuz mu?
sordunuz mu millet sokakta aç perişan ayakkabı kutularında ne işi var lan milyon dolarların ne işi var başbakanın evinde milyar dolar doların ne var 13 yaşında kızların koca koca adamların koynunda diye...
söyleyin... kaç ayakkabı kutusuna sığar lan 14 yaşındaki bir çocucuğun canı...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Mekanın cennet olsun adaş.
Mekanı cennet olsun. Cenazede kasıtlı olarak provokasyon çıkabilir. Dikkat etmek lazım. Hükümet zaten sıkıyönetim ilan edip seçime gitmemek için bahane arıyor. 30 Marta kadar sıkın dişinizi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri