ST OTO AKSESUAR
hakaret değil acı gerçekler![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Sato noktayı koydun yemin ederimhahahaha
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Peki böyle üzüntü verici, insanın moralini bozan ve hayatı sorgulatan bir konuda bu şekilde capsler paylaşıp "hahaha hehehe" şeklinde konuşmalar yapmak ne derece doğru sizce? Gerçekten boş beleş konuşanlar olabilir. Cevap vermezseniz zaten susup çekilirler yolunuzdan.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Konu Arrest tarafından (12/03/2014 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hala otobustur ottur boktur bilmemnedir diyenler..vah yazik size..diyecek laf bulamiyorum sinirlerim bozuluyor..hersey gayet ortada acin gozunuzu biraz ya..bosverin siz haksiz cikin ama halk kazansin demokrasi kazansin..inat etmeyin artik..sokaktakiler baskalari gibi mitinglerde ellerine zorla tutusturulan turk bayragini pacavra gibi yere atip gitmiyor..helal olsun konuyu acan arkadasim..kendi adima tesekkur ederim..basimiz sagolsun..o kucucuk cocugun hakkini sonuna kadar ariyacagiz!
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Yazık genç kardeşime Allah rahmet eğlesin bizi bugün üzenler elbet hesabını verecekler.
Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner.
Arkadaşlar, konu daha da gerilmesin haklı veya haksız da olsa hakaret edilmesin diye silmiş mesajı can....
Evlat acısını umarım, dilerim, kimse yaşamasın artık bu ülkede. Bu gençler böyle acılar içinde ölmesin artık. Herkes bu konularda duyarlı olmalı bugün ona yarın sana bana .
Kimse bu ölümü haklı gösteremez . Bunu denemek bile vicdansızlıktır. kelimelerimi seçmeye çalıştım ama sağduyu , huzur , demokrasi temenni ediyorum güzel ülkeme . Azcık empati kursanız yüreğiniz kaldırmaz bu acıyı, ateş düştüğü yeri yakar ama ne olur haksızlıklara cesaretle karşı çıkalım..Bu haksızlık ve zulümü her kim yapıyorsa savunmanın alemi ve savunulacak tarafı yok.
Ben ölümden bahsediyorum arkadasim. Bugun o cenaze toreninde bi tane gulen insan gordunuz mu? Veya o torende birinin makara yaptigini? Çocugun ailesi google a berkin elvan yazsa cikacak sayfalardan biride burasi. Insanlar merak edip girip baksalar, yapilan mizahi gorseler, inan bana zeka hakkindaki gorusune katilmazlar.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri