Geçmiş olsun.
Arkadaşlar Aras kargo Sultanbeyli şubesine 17ocakta bir cep telefonu kargoladım. Alıcı arkadaşım hala eline ulaşmadığını şubeye gidip sorduğunda ise kargonun şubeye geldiğini fakat bulamadıklarını söylemişler. 2gündür kargom kayıp ve 2 gün daha müsade istiyorlar. Elimde gönderi kodu var ama telefonun faturası vs. Hepsini kargolamıştım ve kayıp. Genel merkezliği aradım hala dönüş yapmadılar, şube ise cihazınızın imei nosunu yada faturası vs gönderin bize diyor, hepsi kutu içersindeydi dolayısıyla kayıp. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada cihazım LG G2 idi ortalama 1300-1400tl arasında fiyatları![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Geçmiş olsun.
Siz eğer aldığınız yerden imei numarasını bulabilirseniz ve bir kaç gün içerisinde bulamazlarsa dava edeceğinizi ve hatta davanızı acın derim sıfır telefin vermek zorundalar size.Yanlış anlamayın ama ben olsam yaparım Sonuçta Aras kargodan zengin değilim
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Ben de LG G2 kullanıyorum... Güzel alet..
Hocam Aras kargo kargonun kaybolması durumunda zaten içindekini ya bulacak,ya da ödeyecek. başka çaresi yok. Ama siz siz olun,o faturanın dökümünü mutlaka çıkarın nereden aldıysanız. Ve gidip davanızı açın. Olur da kutu sağlam bir şekilde çıkarsa bir yerlerden,davanızı geri çekersiniz sorun değil.
işin kötü kısmı cihazı netten almıştım ve aldığım kişinin tel nosunu silmişim yani cihazın fatura ve imei nosuna ulaşamıyorum![]()
Peki kargoya verirken tlf var dedinizmi ayrica sigortalimi gönderdiniz normalmi
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Hocam,kargonuz hiç bir şekilde kayıp olup ta gitmez. Kargo şirketi zararı ödemekle yükümlüdür. İşleri bu adamların. Panik yapmayın.
Kredi kartınız veya banka dökümünden şirketin ismini bulup irtibata geçebilirsiniz
Bende Lg g2 kullanıyorum bu cuma günü aldım telefon gerçekten harika. üzücü bi durum olmuş umarım halolur en kısa zamanda :/
KIRCAALİLİ
kargoya verirken telefon olduğunu söyledim ve bugün kamera kayıtlarından baktık. Burdaki şube hiç merak etmemem gerektiğini zararın istanbul şubesi tarafından karşılanacağını söyledi:/
Valla kardes sigorta yapilmamissa telefonun değerini tamamini odemiyor diye biliyorum hatta teslim ederken sana kagit imzalatiyorlar
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Elinizde gönderi belgesi varsa sıkıntı olmaz ücret talebinde bulunabilirsiniz
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Kardes gecen sene suratkargo benim paketi kaybetti.ilgilenen yok.gunde en az 10 kere aradim.20 gun sonra bulundu...allah kolaylik versin.
GT-I9190 üzerinde ile gönderildi now
Konu yusuff06 tarafından (22/01/2014 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
GT-I9190 üzerinde ile gönderildi now
Toprağım;
Yurtiçi kargoda benim pasaportum kayboldu. Bulamadılar... 1 hafta içinde bana ücretini ödediler...
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
“Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” En-am Suresi 162. ayet
cihanım faturasını bulabiliyorsan mutlaka bulmaya çalış yoksa ödemede değer düşerler biraz zararın olur bu işten ödemeyide 3 aydan önce yapmazlar . arasmı bir kere daha düşünün![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri