Merhabalar,
Biraz önce eve geldim başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.
1 saat önce iş yerine gitmek için evden çıktım birşey unutmuşum onu almaya gittim.Ve dönüşte Eskişehir yolunda sağdan sağdan ilerliyordum sakin sakin bir de ne göreyim arabanın biri tam köprü altında (armada avm çıkışında) beni sıkıştırıyor.Bir baktım beyaz bir gp dedim yavaşlayayımda geçsin ama nerde ben yavaşladıkça zik zak çizerek hala beni sıkıştırıyor.Bir an arkasına düştüm ve bir baktım malum site stickeri.Çok sinirlendim önüme geçti frene falan basıyor yavaşlatıyor beni geçecem izin vermiyo resmen taciz ediyor.İşte o an başladı dalaşmamız.Ve dört şeritli yola çıktık Eskişehir yolunda Kentpark'a yaklaşıyorduk.Bir an 2.ci şeritten 4.cü şerite geçip millete makas atıp önüne geçtim ve aynılarını ben yaptım 2.ci şerite geçip sıkıştırdım orta refüje ve başladı hızlanmaya yan yana gidiyoruz bir an baktım sağ şeritler boş ve önüne kırdık komple bi baktım 4.cü şerite kadar gitti.Ve işte ondan sonra anladı heralde ve birdaha yanıma gelemedi ama dur deseydi durup dövecektim vallaha.
Herkesten özür dilerim böyle bir durum için ama inanın kendisi kaşındı.Bu konuyu açmamdaki sebep dikkatli olalım demekki bu kişiler bana yaptıklarını forumdan herkese yapabilir.
Saygılar.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
sonra arabada ruhsatlı silah taşıyınca maganda derler böyleleri için çekiceksin silahı korkudan 1 hafta trafiğe çıkmaz
geçmiş olsun kazasız belasız bitmiş olay plakasını alsaydınız belliki forumdan biri stiker varmış tanıyan biri mutlaka çıkardı
İnan heryer karardı bu araba nur gibi bembeyaz parlıyordu çok sinirlendim yaptığına ama şimdi bunu eğer bana yapmış olsaydı malum sitede homurdana homurdana anlatacaktı belki hadi bakalım bu durumunu anlatsın şimdi neyini anlatacaksa.
Sonra diyorlarki trafikte katil oldu işte bunlar yüzünden oluyor.
Harun arasaydın bizi, biz de iki çift laf ederdik...
Valla ne diyim anlamak zor insanları...
Konu elbruz tarafından (29/12/2013 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim geçmiş olsun. İnsanları anlamakta zorluk çekiyorum vallaha. Allah korusun bi kaza falan yapsan mutlu mu olacak seni böyle sıkıştıran kişi.
Aldım ama inan şu anda hatırlayamıyorum kafamı çok dağıttı dalaşmaktan ağzıma geleni saydım ama sonrasında vallaha unuttum hayal meyal hatırlıyorum
yanlış olmasın.
Yav sorma Mehmet adamlar resmen düşman olmuşlar ama.Şimdi gitsin eve anası g........ bir kilo yoğurt çalsın.Bu korkuyla yattığı yeri beğenir şimdi
Aynen öyle bu sitede olan herkese düşmanlar, çekememezlik var tabi....
Herkes hür özgür iradesine göre istediği herşeyi yapabilir.Unutmasınlarki şu anda malum sitede olanlar www.grandepuntotr.com
Sayesinde birbirlerini tanıdılar ve bir araya geldiler.
Ve şimdi neler yapıyorlar
Taklitler asıllarını yaşatmaya devam ediyor...
Liseyi yeni bitirmiş ergenler uğraşmaya değmez![]()
Konu kadir07 tarafından (29/12/2013 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltildi
Dün izmirden döneken benide bmw sıkıştırdı, merceksiz zeononlarıxa takmış zaten dibime giriyor vs. Önce yol verdim sonra arkasından gittim, polatlı ışıklara kadar asıldım gaza 3.700dd 140-150-155 gittim gelemedi peşimdenben şaşırdım tabii... Bmw 6 serisi araba tek kapı spor jantlar simsiyah plakasını vermiycem... Sonra polis çevirdi malum rutin kontrol, içinden ak saçlı alnı açık bi amca indi
punto 75 power
Velhasıl kelam, çokda takılma canını sıkmasınlar, adama ders vericem derken arabanı saç teli kadar çizdirsej kahrolursun...
Aynısını dün bende yaşadım bir tane c180 ev plakalı önce önüme kırdı sonra ben sıkıştırdım sağa geçtim önüme kırdı yavaşlatmaya çalıştı 2 ye çektim yanından uzadım önüne kırdım frenledim bir daha önüme geçmesine izin vermedim camı açtı küfür etti ben de lan lı cevap verdim sonra hareket çekti falan ama o korku ona yeter az daha orta refüje sokacaktım zor yırttı size de geçmiş olsun
Insan hayati bu kadar ucuz mu. O sirada bir kaza yasansaydi. Size yada o sirada yaninizda seyreden araclarda kazaya karissaydi. Diger insanlarin sucu gunahi ne.
Senin yerinde olsam sag seritte hizimi iyice azaltir . Ve polisi arardim. Sonucta plakasi belli. Arac belli...
Sent my GT-I9500 using 2
arkadaşlar uzun süredir bu forumdayım ama bilmediğim birşey var kim bu rakip forum sitesi ? arkadaş malum site demiştir hangi site ? bize neden düşmanlar sonuçta hepimiz puntosever değil miyiz ? hiç böyle birşey bilmiyordum foruma 1,5 seneye yakındır üyeyim.Bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.Ayrıca konuyu açan arkadaşın yaptığı yanlış ayrıca eğer dursaydık inip döverdim demiş nerden biliyorsun belki adam aikido biliyor veya onu geçtim cebinde silah veya kesici alet var bence böyle şeylere uymayalım artık çok kötü bir zamanda yaşıyoruz kimin ne olduğu belli değil dayılandığınız tıfıl bir adam bile hiç beklemediğiniz şekilde cebinden 14 lüyü çıkarıp sıkıyor ne yapacaksın istediğin kadar kuvvetli ol o yüzden bu tür tahriklerden uzak duralım kendimizi ve sevdiklerimizi düşünelim.
Şahsi hatalar şahıslara aittir.
Bu neyin çabası?
*Bahsettiğiniz kişilerden bir çoğunu tanıyorum/tanıyorsunuz( ki bir çoğuyla zaten burda tanıştık).
Bu sıkıntıyı yaratan her kimse, yazın Plakasını ifşa edin.
Herkes bilsin kimin ne yaptığını. Mesafe koyacak olan koysun.
**Gerisi çok çocukca oluyor. (Bu sıkıştırma işini yapan kişinin yaptığı kadar..)
Armadayla Kentpark arası zaten tehlikeli bir yol, bulvara dönenler, en sol şeritten Cepa'ya girmeye çalışanlar. Plakayı alıp fahri müfettişe verin, yazsın şerit ihlalinden cezayı, zaten her 10 kişiden 1'i fahri müfettiş![]()
Arkadaşlar bence kendinizi garantiye al 155 ara derim çünkü dalaşmanın anlamı yok hele hele öne kırma zik zak yapma bence uygun hareketler değil....Bu adamlar hiç iyi halden anlamaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri