Vallaha biz küçükken böyle düşmediler üstümüze veya bizmi çok dirençliydik anlamadım.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Printable View
Aynen öyle vallaha.Derlerdiya çocuk olunca görürüm diye haklılar vallaha.Geçmiste görmediklerimizi şimdi bebeler görüyor, ah deseler içimiz parçalanıyor allah her anne babaya ilk önce sabır ayrıca hani cennet anaların ayaklarının altındaya aynısı babalar için de geçerli bence kendim için değil bu lafım tüm babalara ve annelere bizlerinde zamanında üstümüze çok titrediler.Benim mesela geçen sene kalp le ilgili problemim vardı babamın ilk defa göz yaşı döktüğünü gördüm 32 yaşındayım hala annem babam üstüme düşüyor aman diye.
Haklısın katılıyorum. ayrıca geçmiş olsun sana
Cenk kardeşimi saat 12 ye kadar uğraştırdım ama sonunda başardık vallaha çok teşekkür ederim Kardeşim benim.
Rica ederim abim ne demek :)
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Isin hallolduysa sıkıntı yok abim benim :)
hangi programı attınız harun??? kopya versene :)
Hımm anlık radarları gösteriyor mu?
Program aslında navigasyon cihazı,Harun abi,seninle attığımız o türkiye haritasının içinde,radar bölgelerini de kapsayan, POI sistemi var. Oralarda navigasyonun dın diye ötmesi ve seni hız sınırı konusunda uyarması lazım. Bu şekilde oluyor.
Anladım da demek istediğim yanından geçerken ya da yaklaşırken uyarmıyor anlık olarak. Bendeki programlar da aynı sınırı geçince ötüyor.
Eger sinirdan hizli degilseniz neden otsun ki? :) bir de soyle bir sey var,eger hiz sinirinin ustundeyseniz,ve radar varsa otuyor. Yoksa karismiyor basmamiza. Radar varsa dınn diye otuyor abaniyorsun frene.
bu gün igoyu denedim bazı noktalarda radar yokken var gösteriyor bazı noktalarda olan radarı göstermedi gerçi radar noktası da yeni ama neyse. Cenk bu sygic nasıl ??? telefondaki navigasyon programında co pilot normal sürüşte radar noktası göstermiyor ama adres bul dediğinde gösteriyor. İGO her iki türlü de radar noktaları gösteriyor ama olmayanları gösterirken (belki gezici radar noktasıdır bilemiyorum) olanı göstermedi bi yardımcı olur musun ???
NOT: diğer arkadaşlara da lazım olur diye özelden mesaj atmadım...