Vallaha biz küçükken böyle düşmediler üstümüze veya bizmi çok dirençliydik anlamadım.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Printable View
Aynen öyle vallaha.Derlerdiya çocuk olunca görürüm diye haklılar vallaha.Geçmiste görmediklerimizi şimdi bebeler görüyor, ah deseler içimiz parçalanıyor allah her anne babaya ilk önce sabır ayrıca hani cennet anaların ayaklarının altındaya aynısı babalar için de geçerli bence kendim için değil bu lafım tüm babalara ve annelere bizlerinde zamanında üstümüze çok titrediler.Benim mesela geçen sene kalp le ilgili problemim vardı babamın ilk defa göz yaşı döktüğünü gördüm 32 yaşındayım hala annem babam üstüme düşüyor aman diye.
Haklısın katılıyorum. ayrıca geçmiş olsun sana
Cenk kardeşimi saat 12 ye kadar uğraştırdım ama sonunda başardık vallaha çok teşekkür ederim Kardeşim benim.
Rica ederim abim ne demek :)
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Isin hallolduysa sıkıntı yok abim benim :)
hangi programı attınız harun??? kopya versene :)
Hımm anlık radarları gösteriyor mu?
Program aslında navigasyon cihazı,Harun abi,seninle attığımız o türkiye haritasının içinde,radar bölgelerini de kapsayan, POI sistemi var. Oralarda navigasyonun dın diye ötmesi ve seni hız sınırı konusunda uyarması lazım. Bu şekilde oluyor.
Anladım da demek istediğim yanından geçerken ya da yaklaşırken uyarmıyor anlık olarak. Bendeki programlar da aynı sınırı geçince ötüyor.
Eger sinirdan hizli degilseniz neden otsun ki? :) bir de soyle bir sey var,eger hiz sinirinin ustundeyseniz,ve radar varsa otuyor. Yoksa karismiyor basmamiza. Radar varsa dınn diye otuyor abaniyorsun frene.
bu gün igoyu denedim bazı noktalarda radar yokken var gösteriyor bazı noktalarda olan radarı göstermedi gerçi radar noktası da yeni ama neyse. Cenk bu sygic nasıl ??? telefondaki navigasyon programında co pilot normal sürüşte radar noktası göstermiyor ama adres bul dediğinde gösteriyor. İGO her iki türlü de radar noktaları gösteriyor ama olmayanları gösterirken (belki gezici radar noktasıdır bilemiyorum) olanı göstermedi bi yardımcı olur musun ???
NOT: diğer arkadaşlara da lazım olur diye özelden mesaj atmadım...
Eyvallah abi iyi dusunmussun.
Abi gezici radar degil. Muhtemelen POI dosyalarin guncel degildir, bunun icin google.da guncel poi dosyasini bulup,telefonunda ilgili yere atman lazim. Sygic te de ayni mantik aralarinda pek fark yok. Google dan 2013 un guncel POI dosyalarini arar ve telefonundaki ilgili yere (eskisini silerek) koyarsan,guncel noktalara sahip olursun. Ara sira guncellemekte fayda var ben yenisi ciktikca atiyorum telefona.
tüm poi dosyaları aynı mı yoksa programa göre değişiyor mu?? co pilotu sileceğim pek tatmin etmedi igoyla devam ya dasygici de deneyebilirim. kurulumu nasıl? indir yükle mi farklı mı kopyala vs gerçi uğraşırsak yaparız da uğraşcak adam lazım :) igo için sağlam link var mı poi için?? kusura bakma cenk çok soru sordum işteyim burdan uygulayamam zaten de bu aralar kalpazanlığım da üzerimde :)
Estafrullah Halil abim ne demek,görev bilirim.
Abi POI dosyalasrı aynı mı bir bilgim yok. Ama bir txt dosyası üzerine kurulu. Herhalde aynıdır. Her ihtimale karşı,sen Igo Güncel POI noktaları diyerek aratırsan,sana kurulumunu da,güncel poi dosyasını da ulaştıracak sayfaları görebilirsin.
Sygic ve Igo iyi programlar. Aralarında pek bir fark yok. Ben benim telefonumda daha stabil çalıştığı için Sygic indirdim. Benim G2'ye göre çözünürlükte Igo yoktu. O yüzden. Yoksa ikisi de aynı lacivert :)
noldu smdi arkadaşlar sonuç olarak buldunuzmu bi program bisürü mesaj yazxmıssınız kim okuyacak :D
Halil ve sato kardeşim öğrendiğim kadarıyla yardımcı olurum ammmaaaa bence Cenk yardım etsin size ahahahahahha ben karıştırma şansım bar yani;)
Cenk daha sözde ziyarete gelecekti aradan 2 ay geçti cenke kaldıysak ooooo kara güne kaldık ellam :)
Sen raaaaadol Sato başgaan en kısa zamanda yapıcam baskını. O sırada hallederiz işi sıkıntı olmaz.
Harun abi,bebe iyileşti mi?
Günaydın gençler . Haftaya müsait olunca poi dosyasını indirip deneyeceğim Cenk kardeşim Sağol. Bu arada sato ya da bi program atalım. Şöyle yolunu bulamayacağı kaybolacağı bi program :-p
Abi çoğu fasa fiso. En etkin yöntem bu yani. Ben de foruma radara yakalandım diye yazmıştım,o gün altıma etmiştim korkudan çok araştırdım.
korkulacak bişey yok kardeşim yakalandıysak ödeyeceğiz cezayı yapacak bişi yok. Ehliyetimi aldığım 11 sene bitti radarını da yedim, kemerini de, alkollüsünü de :) sıkıntı yok varsa suçumuz cezasını çekeriz diyecen. Ama şu hız sınırlaması bir yandan iyi bir yandan kötü, kötü çünkü cezası çok fazla 2 sene evvel babama 400 tl geldi radar+kırmızı yok yere yediği ceza ödedi ama :) yapcak bişi yok.
kobra radar tespit cihazımı alsam ne???
Vallahi benim bir abim amerikadan getirdi. Aynalığa takıyor,radar oldumu ötüyor. Tabii anında yere atmak lazım o cihazı. Yoksa radar o cihazı tespit ederse ayvayı yedirir sana. İşleyiş aynen şu şekil,
abi aynalığa takıyor. Radar noktawsına yaklaştığında ötüyor. Hemen aynalıktan çıkartıp yere atıyor.hızını ayarlıyor. Geçiyor gidiyor.
Bana sorarsan canice bir şey. Ama 5 km fazla gittik diye ceza da yenmez o yüzden bunu kullanıyorum.. Yoksa zaten radar lokasyonu tespiti yapan cihazlar ülkemizde yasa dışı.
Yere atıyor derken hangi yere ayrıca sen bu işin pirisin çözsene bize bi radar programı neyse parası verek la