siteye girin, programı yükLeyin, numarayı girin, ara tuşuna basın, cep ya da ev teLefonunuzLa, internet üzerinden bedava konuşun.
Konu erdiyilmaz tarafından (04/04/2012 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: İptal
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Erdi, sana güvenirim ama bir vukuat olmasın sonucunda?
olmuyor erdii örnek kendı numaramı gırıyorum hedef numarayıda yazıyorumara butonuna basıyorum arama yapmıyor?????
bende sorun yok hocam. ücretsiz arama yapıyor görüşebiLiyorum. numarayı dogru yazdıgınızdan emin oLun.
gerçekten ücretsiz mi diye merak edenLer konturLu cep teLefon iLe deneyebiLirLer ; )
her hakkı sakLıdır![]()
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Way be, çalışıyor hakikaten!
buda program vs yüklemeye gerek kalmadan çalışıyor ancak sadece 5 dk deneme süresi bedava bu süre içersinde almanya görüşmesi yaptım.
JAJAH - web-activated telephony
Ne Mutlu Türküm Diyene!
İyi hoş da, sonradan GSM operatörü dava falan açmasın! Legal mi bu? Mantığını bilen var mı?
indirdin deniyecem
Evet ya çalışıyo hakkatende..![]()
voip denen bir sistem.
voice over ip, internet hattı üzerinden sesLi görüşme yaptırtıyor. bu nedenLe kuLLanıLan şebekeye herhangi bir para vs. ödenme zorunda kaLınmıyor. ses kaLitesi biraz düşük oLabiLir. normaLde şirket içi görüşmeLer için, ancak bu şekiLde kuLLanıma sunanLar da var.
harbiden çalışıyor
yav bende denedimde sistem şu şekilde çalışıyor değilmi kendi nonuza kendi elinizin altında bulunan tel nosunu yazıyorsunuz hedef noya da arayacağınız numarayı yazıyorsunuz ara diyorsunuz önce kendi teliniz arayacapınız numarayla sizi arıyor siz açtığınızda karşı tarafı aramış gibi oluyor ve açıp konuşuyorsunuz .. şimdi bişi sorcam bize yazmıyor köntör düşmüyor peki karşı tarafadamı yazmıyor o arıyor izlenimi veriyor allah allah
server tarafından.. siz de.. karşı tarafta aranıyor. bu nokta önemLi zaten.. iki numara da aranıyor. o nedenLe kontur gitme vs. gibi durum asLa oLamaz ; )
kendi numaraniz aciLmadan.. diger numara aranmiyor.
skype oLayı gibi birşey.
wayy erdicim walla harika bi progrm yaw. denedim kalite malite de çok iyi.
hatta aynı hatta bağlı 2 bilgisayardan aynı anda farklı numaralardan farklı noları aramayı gerçekleştirebildik.aynanda 2 görüşme![]()
erdi bunu son kullanma tarihi varmı biraz sonra altın rehberi açıp arıyacam![]()
bir iki tüyo vereyim,
bir birine düşürmek istediginiz kişiLer varsa.. birbirLerini aratabiLirsiniz : )))))
meseLa bi kız-bi erkek oLabiLir.
kızın teLefonunda erkek aradı görünecek.. erkegin teLefonunda da kız arıyor görünecek
akLım bu tür kötü işLere çaLışıyor ya kime çektiysem![]()
benden uzun yaşıcan erdi
walla aklıma geldi az önce![]()
Arkadaşlar herçey gibi bununda bi son kullanma tarihi var ama birazcık meçhul bi tarih
yani siz ihtiyaç duydukça kullanın baktınız kesildi dersinizki bu kadarmış...ve yenisini beklemeye başlarsınız
Mal sahibi, Mülk sahibi , Hani onun ilk sahibi,
Malda yalan , Mülkte yalan Gel Birazda sen oyalan...
hak bitince modemi kapatıp açın hehe tekrarlıyor
erdiii cok teşekKürLer acaİP hoşuma gitti bI İŞ![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri