30una kadar bekle kardeş benden söylemesi çamura yat bişey yap neyse allah tamamına erdirsin ne diyim mutlu ol
Selamunaleykum arkadaslar bır kacınız benı tanır bır cogunuz tanımaz ara sıra bılgılerımle yararım olduysa ne mutlu bana ama bugun benım en mutlu gunum ve sızlerle paylasmak ısterım 16/11/2013 tarıhınde ıstanbuldan yakacıktan kız almaya ıstemeye gıdıyoruz söz nişan bir gecede olucak dualarınızı eksık etmeyın bır kaç gun gelemeybılırım sevgıler kendınıze ıyı bakın![]()
30una kadar bekle kardeş benden söylemesi çamura yat bişey yap neyse allah tamamına erdirsin ne diyim mutlu ol
hayırlı olsun kardeşim..
gelin ata binmiş ya kısmet demiş kardeşim hayırlısı olsun
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Hayırlı olsun Allah mesut etsin...
Hayırlı ugurlu olsun. Allah mesut bahtiyar etsin![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Allah tamamına erdirsin.... hayırlı uğurlu olsun...
Mutluluklar dilemekle beraber sayın Emre Aktan'a katılıyorum![]()
Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın![]()
Hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin..
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
hayırlı olsun bi ömür mutluluklar![]()
geçmiş olsun kardeş...![]()
Hayırlı olsun kardeşim...Allah tamamına erdirsin.
hayırlı uğurlu olsun ancak anlamadığım birşey var neden herkes 30 una kadar beklemesini söylemiş çözemedim ?
Selamunaleyküm ALLAH tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu etsin.
Allah tamamına erdirsin. Bir yastıkta kocayın
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
amın bılmukabele darısı olmayan kardeslerıme 1986 dogumluyum basta sac kalamdı olsun artık nısanımızı dun yaptık![]()
Yusuf kardeşim hayırlı olsun Rabbim mesut bahtiyar etsin inşaallah.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
teşekur ederım engın abı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri