23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
Foruma katılalı çok uzun bir süre olmadı,ancak yine de herkes hakkını helal etsin,Nisan ayında görüşmek dileğiyle.Allaha emanet olun arkadaşlar...
23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
Foruma katılalı çok uzun bir süre olmadı,ancak yine de herkes hakkını helal etsin,Nisan ayında görüşmek dileğiyle.Allaha emanet olun arkadaşlar...
Hayırlısı olsun şimdiden hayırlı tezkereler...
Hayırlı tezkereler,katılma tarihiniz 7 kasım değilmi![]()
Teşekkürler, evet 7 kasım.
Vay vay vay biletim mi geliyor? Kardeşim bende orada yapıyorum askerliği şu an çarşı iznindeyimBenim ilk katıldığım birliğe geliyorsun, ben oradan tertip emriyle başka bir tabura geçtim. Yemekhanemiz aynı, koğuşlarımız yanyana, spor alanımız aynı. Öğrenmek istediğin bir şey olursa akşama kadar buralardayım sorabilirsin.
Konu SteinGP tarafından (26/10/2013 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
İyisin yine az kalmışacemi ve ustalık yerlerim aşağıda aynı yer sadece bölükler değişik galiba.
Eğitim birliği; 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
Esas Birliği; 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A.3 ÜNCÜ MOT.P.TB. 9 UNCU MOT.P.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
Muhammad Ali Clay
Muhammad Ali Clay
hayırlı tezkereler kardeş)
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Teşekkürler Sato kardeşim,inşallah sağ salim gidip gelirim.
Hayırlı tezkereler...
Hayırlı Tezkereler...
BOZ 49
tarihi gördüm şaşrdım![]()
Hayırlı teskereler kadir![]()
Tarih olarak 7 ekim yazmissindaona sasirdim gule gule git gel hayirli teskereler
Sent my iPhone using - now
hadi hayırlısı olsun bende 7sinde teslim olacağım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri