Sanırım ben teleservice den memnun sayılı insanlardan biriyim. İphone 4s imi alalı neredeyse 15 ay oldu 2 ay önce abartılmayacak ama benim abarttığım bir kaç sorundan dolayı garantiye göndermek istedim ve aldığım avea bayisine telefonu teslim ettim. Telefonu teslim ettikten sonra internette teleservice ile yazanları okudum ve resmen şok oldum Başıma çok kötü şeyler gelecek telefon elimizde patlayacak ne olacak derken 4. gün telefon swap (sıfır ürünle değişimi onaylandı ) Toplamda telefonu avea bayisine teslim etmem ve bana geri dönüşü kargo süresi dahil 10 gün sürdü. Belki elden teslim etsem çok daha kısa sürecekti. Ancak Antalya da olduğum için pek mümkün değildi.Gelen cihazımdan memnunum. Bir daha sorun yaşarsam da aynı standartları yakalarım diye düşünüyorum. Teknolojik alette olan şansımız gibi inanın servise gitme anınızda şans bunun bayram dönüşü var tatil çıkışı var yoğunluğa göre her şey her an değişebiliyor. Çok geçmiş olsun umarım hatalarını sizin istediğiniz yönde düzeltirler.