3 adet iphone değiştirdim arıza yüzünden , sıfır kutusundan ben çıkartım üçünüde. Böylece duymuş oldunuz :)
not : Garanti Teleservis
Printable View
Arkadaşlar 2013'ün 10. ayında servise verdiğim,Aralık 2013'te ücret iadesi kararı çıkan telefonumun parasını sonunda aldım.Kaç ay oldu,6 ayda ancak alabildim. Hakem Heyetine başvursam bile bu kadar beklemezdim.
Tekrar uyarıyorum,Sony,iPhone,Asus,General Mobile,Motorola... Teleservice garantili ise iki kez düşünün derim.
Hayırlı olsun en azından alabilmişsin kardeşim.
40 takla attım ama. Müşteri böyle oyalanmamalı,uğraştırılmamalı abi. İngiltere'de Motorola'nın ofisiyle yazıştım sırf bu karar çabuk çıksın diye günlerce. Allah'tan orada Türk bir müşteri sorumlusuyla chat'te denk gelip böyle bir karar verdiler. Yoksa bana kıytırık iki model altı yaslayacaklardı.
Geçmiş olsun, bende eşime atrix aldim bozuk çıktı, değişimi 1,5 ay sürmüştü paketten bozuk çıktı ama hepsiburada ve teleservis binbir pislik yaparak beni çileden çıkarttılar. 6 ay sonra dokunmatigi kırıldı fiyat sormak icin teleservis e ne yaptiysam ulaşamadım. Dışarıda cepten değiştirdim. 2 ay sonra tekrar bozuldu çöpe attım :) Nalet olsun birdaha ne hepsiburada dan nede teleservis ten telefon almam.
Faydalı paylaşım, herkes görsün ne olduklarını.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
+1000000
Ben de hepsiburada.com"dan aldım. Orası da sattığı ürünün arkasında durmayıp işi garanti firmasına paketliyor. Teleservice olunca bir de...
Telefon,elektronik elden alınmalı bence direk. Tövbe ettim.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.