Şimdiden hayırlı tezkereler
Şimdiden hayırlı tezkereler
Kardeşim çok uzak dglz bende 90/1 gittim. 3 arkadaşım orda yspti acemiligi biri mardin midyad diğeri bitlis değeri d.bakira ckti. Bende ulastirma idim sirnak cizreye gttm :)) doğu veya güneydoğuda usta birliği yapacaksın sende..
Discovery cihazımdan gönderildi
Aman kardeş ağzını hayır aç :) valla ekranda acemilik ve ustalık aynı yer olarak yazıyor.Yani 6 ay boyunca aynı yerde kalacağım.
Allah yardımcın olsun Mert kardeşim,hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah.
Teşekkürler,
Abi şaşkınlık olsa gerek,kusuruma bakma :)
tüm askere gidecek, şuan askerde olan kardeşlerime hayırlı teskereler diliyorum. İstanbula gelen arkadaşlarda bi ihtiyaçları vs olduğunda çekinmeden mesaj atsınlar. Forum sadece geyik için yok. Elimizden gelen desteği gösteririz inşallah.
Sağ salim gidin sağ salim gelin inşallah.
hepinize hayırlı teskereler.kısa zamanda biticek.farkında bile olmadan o kadar alışacaksınızki son gün geldiğinde bir ara ayrılmak istemiceksiniz.saat 5 olunca geri dönücem piskolojisi ile hiç bir yere gidemiceksiniz.saat 5 te hala dışarda olduğunuzu fark edince cüzdanınızı açıp kimliğineze bakıp içinizden özgürlük diye bağırmak gelicek.sonra kendinize gelip ilk arabaya binip bu şehre bir daha geleni .... diyip ardınıza bile bakmadan gideceksiniz :))