Manyakmiyim yav nie ole bizi ypym :)
Discovery üzerinde ile gönderildi
Printable View
Manyakmiyim yav nie ole bizi ypym :)
Discovery üzerinde ile gönderildi
bu telefondan bende aldım fakat çok pişmanım,aldıktan 10 gün sonra şarj soketi bozuldu,normal şarj olmuyor ve pc tarafından görülmüyor...şu an şarj etmek içi telefonu 45 derece açıya getirip üzerine birşey koyuyorum anca o zaman şarj oluyor... araştırdım bu sorundan çok kişi muzdarip ve servise gönderiyormuşsun 15-20 günden önce yapılmıyormuş ve kullaıcı hatası deyip 50 tl istiyorlarmış... garantisini bozdurup bi telefoncuda yaptıracağım artık... belki 700 tlye aldık ama senede 10 defa bozulur bu soket..
Cihazi teknik serviste onarim yaptiriniz malesef daha pahali ve daha uzun surecektir;ancak bu telefonun sarj soketi arizasi diger telefonlar kadar basit degildir,sarj soketi degisimi yapilirken sebeke devrelerine zarar verme olasigi var;bu yuzden yetkili servisi tercih edin,basit gibi gorunen bir ariza geri donusu olmayan baska problemlere yol acabilir
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Anında yapıştır bu telefondan reis harika özellikle kamerası !!! İş yerimde çalışan iş arkadaşlarımdan 2 kişi bu cihası kullanıyor ...
10 gündür kullanıyorum.
Verdiğim Paraya fazlasıyla değiyor.
500TL gibi bir rakama mal oldu bana. Bu fiyata bu performansı başka bir telefondan alabileceğimi düşünmüyorum.
*Şarj Soketi bozukluğu en yaygın problemi. Sebebi ise GM'nin şarj kablosu. Alır almaz çöpe atın ve başka bir microUSB kablo ile kullanın.
Bir de arka kapak çabucak laçka olacakmış gibi bir his uyandırmaya başladı yavaştan..
S3'ün performansına çok yakın, ama kesinlikle S3'ten daha stabil çalışan bir telefon.
Mrb discover kullanicisi olarak kesinlikle tavsiye ederim .bende almadan önce epey arastirdim tereddutte kaldigimda çok oldu ama aldıktan sonrada iyiki almisim diyorum. 16 GB almani tavsiye ederim . 4 GB ben alırken 650 TL idi birde hafiza karti alacaksin 20-30 TL 680 gelecek zaten kendi uygulamaları 2.5 GB dolduruyor onun için 16 GB tavsiye ediyorum FM radyo yok google playerden indirirsin discover için radyo uygulaması var orada.kisaca fazlasıyla o parayi hak ediyor performansı ekran kalitesi super.