Az önce ben de doldurdum. Umarım faydası olur :)
Printable View
Az önce ben de doldurdum. Umarım faydası olur :)
teşekkür ederim, sizin doldurmanız daha da önemli, çünkü %90 oranda erkek çalışanlardan cevap alabildim. elinize sağlık.
surveey.com, online anket sistemi
Kolay gelsin, anketle uğraşmak mı daha zor yoksa içerik analizi mi bir türlü karar vermiş değilim ama anket gözüme hep daha zor gözükmüştür. Çalışmanızda başarılar :)
hadi doldurdum 5 lira borçlusun :D :D :D
not : ben yöneticiyim ( zaten elemanda yok kendi işim :D :D ) yöneticiye giydirmişsin ne desem bilemedim
yöneticiye bir kastımız yok hocam
arkadaşlar ha gayret, bir el atın yeterli sayıya ulaşalım. doldurmayı isteyip de unutan arkadaşlar için güncel...
Şöyle bi baktım bu ne ya dedim :) ama yinede senin için dolduruyorum du bi kahve alayım kendime bu iş uzun sürecek :)
Tamamdır Emrecim başarılar...
teşekkür ederim 7- 8 dakikayı geçmez. kahven soğumadan bitmiştir :D
arkadaşlar tekrar merhaba
cevaplarınıza hala ihtiyaç var, alttaki linke tıklayıp anketi doldurmanızı rica ederim.
doldurdum
yarısına kadar doldurunca bırakmayı düşündüm çok üşendim:)) sonra ben universite yıllarında anket yaptırken zor olmuştu o düşünceyle yinede doldurdum umarım faydası olur
Bende yaptım kardeşim.İnşallah bi yardımım dokunur.
arkadaşlar yardım edenlere dolduranlara teşerkkür ediyorum, şafak yarıda bırakmadığın için sana ayrıca teşekkür edeyim
teşekkürler arkadaşlar. periyodik hatırlatmamı yine yapayım. dolduranların eline sağlık. doldurmayanları bekliyorum.
elinize sağlık
bende dpldurdum başarılar