Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
allah aşkına kullanıyorsanız ödeyeceksiniz ne demek? tüketici heyeti ve mahkemeler haksız olduğunu defalarca ıspatladılar. hukuksuz bir uygulama olduğunu. o zaman banka tuş aşınma parası alsın yok taksitlendirme bedeli alsın bilmem ne... kullanıyorsak mecburiyetten. elimizde çok nakit varda sanki keyiften kullanıyoruz. banka faizleri düştüğü ve bankaların karları azaldığı için abuk subuk bedeller çıkarmaları doğal bizim bundan şikayet etmemiz yanlışsa bence tekrar bir düşün derim. kullanım olayına bakarsak benim adıma hiç kredi kartım yok. eşimin adına bir tane var onu kullanıyoruz sadece. mümkün olduğunca da kullanmıyoruz ama ben kullanmıyorum kullanan ödesin demek doğru bir tavır değil bence...
tabiki haklısınız ama insanlar bir yıl kredi kartı kullanıp bol bol taksit yaptırıyo sonra banka 50 tl kart aidatı istiyo bence bankanın en doğal hakkı diye düşünüyorum,bu kartı alırken zaten böyle bi ücret olduğunu herkes biliyo sonra şikayet ediyo,şikayet edeceksen neden bile bile lades diyosun onu anlamıyorum,ben yıllardır ödüyorum,kullandığım takdirdede ödemeye ve şikayet etmemeye kararlıyım