çok çokk geçmiş olsun, bende geçen ay kaza yapmış cantlarımı değiştirmiştim hepimizin üzerinde nazar var ALLAH tekrar kaza bela vermesin
Printable View
çok çokk geçmiş olsun, bende geçen ay kaza yapmış cantlarımı değiştirmiştim hepimizin üzerinde nazar var ALLAH tekrar kaza bela vermesin
çok geçmiş olsun..daha büyüklerinden korur allah inşallah
geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun ....
buyuk gecmıs olsun bulent..
geçmiş olsun bülent
Geçmiş Olsun Kardeş!
çikacak Ne Kadar Nazar Varsa çikmiştir Artik!!!
Bende Gpyi Aldiğimin 7. Gününde Tekeri Yardirdim. şimdi Stepnede Yamali Lastik Var.
Allah Hepimizi Beterinden Korusun!!!
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun bülent abi!
geçmiş olsun :(
Bülent çok geçmiş olsun, nazar diyelim buna...
Konu hortlamış...
Yeni bir olay değil çok şükür...
Geçmiş olsun Bülent. Ara sıra olacak. Kırmızın mı var derdin var :) konu hortlamış ben de şimdi farkettim.
Ben Tezel'den beklerdim hortlatma işini ama neyse artık :D
4 aylık bir mevzu!..:alala:
bu arada kırmızıyı bugün fenerbahçede bi galerinin önünde gördüm hayırdır inşallah bülent abi.
bülent abi geçmiş olsun nazar deydi tabi zırt pırt o magazin dergisi senin bu oto dergisi benim dersen olacağı buydu neyse bununla atlatmışınya abi önemli değil
valla nekadar sakınırsan o kadar cok zarar geliyor gecenlerde kuzenime gittim benim araba yeni die gel dedi benim garaja sok arabayı gelen giden carpar cizer dedi gittik garaja soktuk .. aksam diger amcam evine giderken geldi plakaya carptı allahtan plaka yamuldu az.. nekadar sakınırsak okadar cok basımıza iş geliyor..
6 ay olmus bu konu acılalı... Tarihlere dikkat edelimm...
eheheheh bende ne diyorlar böle yine bir kazamı diye okuyorudum 6 ay sonra bir daha açarız konuyu :):):)):
Sağolun Arkadaşlar.Atlattık çok şükür.
Erdem istediğim parayı verirlerse neden satmayayım.
Aracın İstanbulda kalması gerekiyordu.Boş boş duracağına galeride dursun dedik.
abii büyük geçmiş olsun.nazar diip geçmek lazm.sıkma canını.allah daha beterinden saklasın.