hangi af? ne zaman af çıktı?
Printable View
Geçmiş olsun. Durumunuz çok iyi anlıyorum geçen yaz aynı olay benimde başıma gelmişti.
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun hocam.Allah daha kötüsünü yaşatmasın.
hocam geçmiş olsun.türedi bu ara bu ipn ler. Geçen hafta evdeyim haftaiçiydi bir barıştı oldu apartmanın içinde 2 tanesi Bodrum'a sinmiş kapıcının oglu yakalamış birini digeri kaçmış.indim aşşaga baktım soru soruyo hırsıza aldım elime ip yi kan reva işte aldılar elimden millet abi gelirsem öldür beni diyo neyse bunlara acimicaksın.elimden alınca kaçırdılar herifi malzemeleri kaldı geriye ne yokki İngiliz anahtarı bile var düşünün artık Allah'tan bunları yakalayan arkadaşa sokmadılar bodrum katta.tekrardan geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun üstadım Allah canınıza zeval vermesin...
Geçmiş olsun abi,sıkma canını boşver cana geleceğine mala gelsin..
Çok üzüldüm büyük geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun...
büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın
çok teşekkür ederim arkadaşlar. pazar günü öğlen ifade verdim aynı akşam avcılarda 8-9 yerde ev ve iş yeri soyulmuş. polis bir tanıdıkla gittim ifadeye yardımcı olurla diye. inanın o polislerin hepsi her gün bir sürü hırsız yakaladıklarını tamamen savcı ve hakimin kararıyla ser kaldıklarını anlatıyor. bir hırsızın 187 tane suç kaydı olabilir mi yahu... her birinden 1 ay yatsa 15 sene içerde olması lazım bu adamın. lakin maalesef halkı kendi adaletlerini kendileri bulmaya yöneltiyorlar. polisler eğer satılmadıysa tv niz bulunma ihtimali yüksek diyor. bakalım kısmet. bulunmazsa da başımızın gözümüzün sadakası olsun.
bu arada güvenlik önlemi yalan. ben bir alarm güvenlik firmasında çalışıyorum zaten. lakin kamera, alarm falan kısmen caydırıcı olsa da adamlar haplanıp geliyor ve bizden daha fazla bu işin tekniğini biliyorlar o bakımdan en güvenlisi sigortalattırmak.
bir musibet bin nasihatten evladır diyerek en kısa zamanda evimi eşyalarımı sigortalattıracağım.
allah kimsenin başına vermesin...