abi o bilekliği elektrikçilerde falan bulabilirmiyiz? ve gerçekten işe yararmı?
Printable View
kardeşim kesinlikle işe yarar, çünkü üzerinde direnç var onun. Yine atlama olucak ancak 1 Mohm luk direnç senin bu atlamayı hissetmeni önlüycek :)
ancak ayagın ayakkabıya girer mi? denemen gerekli.
Elektrikçilerdede olucağını sanmıyorum ya.
Kablosuz Antistatik Bileklik-Antistatik ESD Bileklikler-Elektronik Otomasyon Malzeme
ARTEST E-MARKET - WELLER TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ ve el aletleri satış mağazasına hoş geldiniz.
ARTEST E-MARKET - WELLER TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ ve el aletleri satış mağazasına hoş geldiniz.
Sinerji Grup
birkaç örnek. İlla ayakkabımda kalsın ancak çarpma önlensin diyorsan, teknik bir çözüm
teşekkür ettim abi. bu bilekliği arıycam bakalım.
Aykut o bileklikte olan 1m. direncin diğer ucu topraklanmadığı sürece hiç bir işe yaramaz. Tek ihtimal üzerinde vida da bulunan mavi tokaya benzer kutunun içinde bir alüminyum levhanın olması. Eğer varsa da boyut itibariyle işe yaramayacağına %90 eminim.
Bilgisayar ramleri gibi elektrositatiğin zarar verici elektronik ürünler için biz bunu şart koşuyoruz ancak onlarda 50-60cm. uzunluğunda ve ucu krokodilli bir kablo mevcut ve teknisyen bu krokodili kasanın gövdesine tuturmadığı müddetçe zerre kadar etkisi olmuyor.
https://images.gittigidiyor.com/5950...59504011_0.jpg
Görkem madem senin için bu kadar ciddi bir sorun, 6 numaralı mesajda yazdığım ve kesin çözümü olan işlemi niye uygulamıyorsun :uhm00000:
Rica ederim. Ancak kapıyı açar açmaz ve koltukta poponu (maalesef daha nazik bir kelime bulamadım :) ) döndürmeden önce kapının metal kısmını tutup tamamen inene kadar bırakmamalısın. Hiç korkmadan deneyebilirsin.
Haaaa sonra gelip bana teşekkür etmeyi unutma :D
şimdiden teşekkür ederim abi allah razı olsun ne demek tavsiyen dinlemen ilgilenmen cevap yazman yeter düzelmesede en azından bi fikir sahibi olduk. ama harbi korkuyodum bunu duymadan. küçükken bi de okulun sigortalarını attırcam diye sigortaları ellerken çarpılmıştım bi kere hemde iyi çarpılmıştım :D o günden sonra daha bi korku oldu içimde bu elektriğe karşı sağolasın abi deniycem bunuda.
haklısın abi hep binerken inerken oluyo.