Arkadaslar izmirde bilgisayar şirketim var. Cihaz almak isteyenler . Sorunu olanlar burda yazabilir elimde geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım. Maksatım ticaret degil forumdaki dostluğa benim de bir faydam olsun isterim.
Arkadaslar izmirde bilgisayar şirketim var. Cihaz almak isteyenler . Sorunu olanlar burda yazabilir elimde geldiği kadar yardımcı olmaya calışırım. Maksatım ticaret degil forumdaki dostluğa benim de bir faydam olsun isterim.
Konu Moderatör tarafından (22/04/2013 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: ürün satışını satılık parçalar kısmında yapınız.
hocam merhabalar yardımlaşma adına yaptığın paylaşım için tşk ederim kendi adımateknik servis hizmeti varmıdır kardeşim,benim pc komple bi format istiyoda
![]()
Var tabikide herzaman
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Farketmez ya tc vatandasligindan atmiyolar yaAlıntı yapılan mesaj silinmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bütün moderatörler ticaretle yardım arasındaki farkı anlayacak kadar akıllı. O yüzden müsterih olabilirsinizAlıntı yapılan mesaj silinmiştir.![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Muhammad Ali Clay
hp pavilion dv6000 intel sıfır anakart lazımvar mı???
Konu twentynine tarafından (22/04/2013 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
Notebooklarinizin cok isinmasinin sebebi sadece fan sisteminin kirlenmesinden kaynakli degildir chipsetlerin uzerindeki termal macunlarda özelliklerini kaybetmis olabilirler ve yuksek isi sebebi ile cipin ayaklarini kaldirirlar . Tekrar onarim islemi cihaziniza yuksek isi verildigi icin zararli ve %100 olumlu sonuclar veren bir islem degildir.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri