dengesizin biri tamponumu çatlatmıştı onuda mobese çekmiş allahtan komik kazalara vermemişler videonun sonundaki kırmızı punto benim.
Zonguldak MOBESE kazaları - Gazete32 - YouTube
dengesizin biri tamponumu çatlatmıştı onuda mobese çekmiş allahtan komik kazalara vermemişler videonun sonundaki kırmızı punto benim.
Zonguldak MOBESE kazaları - Gazete32 - YouTube
geçmiş olsun tekrardan ama vuran harbi dengesizmiş. abi kavga falan etmedin dimi vuranla dövcek gibi inmişsinde![]()
yeminle tam vurcaktım adam 60 yaşlarında çıktı kusura bakma eşim ameliyat olcak dedi ona yetişiyodum dedi bende sesimi çıkarmadım sonra öğrendimki burun ameliyatı oluyomuş. bi de park sensörlerini kaskoya işletmemiştim onun parasını sigortası karşılamadı onuda o adiden istediğimde küfür etti bana allahından bulsun dedim.ama orda vurmadığıma yeminle pişmanım.
iyi ki de vurmamışsınız; Şeytana uymamışsınız. cana geleceğine mala gelsin. Geçmiş olsun.
sağolun allah razı olsun hepinizdende.allah kimseye yaşatmasın.
ereğli-terminale dönen yol, orası hep tehlikeli olmuştur.
FIAT LINEA 1.3 EASY
sürekli geçiyorum ordan sürekli o olay geliyo aklıma.
herif frene bile basmamış yahu
Ne Mutlu Türküm Diyene!
allahtan tampon çatlamasıyla kurtardık punto yazısının orası bi de hafiten boyası çıkmıştı.
2 gun once ayni sekilde bi kaza yaptim basin ekpress yolunda seyir halindeyken yoldaki cukurlara odaklanmanin hatasiyla onumde aniden duran bayana arkadan carptim suclu oldugumu kabul ediyorum ama insanlik iste cana gelecegine mala gelsin dedim .
Not:Merak eden arkadaslarim icin arac otoparkta tamponsuz ve farsiz bi halde yarin servise goturulmek icin bekledigini![]()
megane a binip te bi park sensörü parasını vermeyeni tebrik etmek lazım...
ben anlamıyorum zaten herkes kan ağlıyo ama sokakta bi tane kötü araba göremiyoruz...
tam bir kasapmış abi adam geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri