Ailenin tek çocuğuyum ve bana seferberlik çıkmadı.
Printable View
Ailenin tek çocuğuyum ve bana seferberlik çıkmadı.
Bana da çıkmıştı. Sonra iptal etmişlerdi.
bir kaç gün önce posta kutumda buldum bende seferberlik emri tebliği diye bir mektup
aradım askerlik şubesini ve en yakın askerlik şubesine gitmem gerektiğini söylediler acil bir şey mi var dediğimde sadece tebliğ sefer anı için dediler gitmeyi düşünmüyorum... tebliğ neymiş arkadaş 15 ay yaptık işte allah alla :)
bakalım ne olcak bilmiyorum :) askerden geleli terhis olalı 2 sene oldu biraz daha zaman geçsin özlerim belki :)
kasımda askeriz şansımıza bize denk geldi desenize :)
40 bin şehidi bugünleri görmek için mi verdik... Bebek katiliyle müzakere yapanlar hangi kahpe toprağın çocuklarısınız? Seferberliğe de testis kanseri raporuyla askerden kaçıp çocuk sahibi olan dürzüler gitsin...
Tayyip'ten bedelli askerlik konusunda müthiş dönüş - YouTube
Tayyip bedelli askerlik istemiyormuş - YouTube
sayın başbakan gerekli açıklamayı zamanında yapmış :)
Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama bu adamlar olmasa zeytinyağı kuyruklarında ömrünüz geçecekti. Bakın bugün duble yollarda 110 km hızla litresini 5 liraya yakın aldığınız paradan arabanızla gezebiliyorsunuz. Maaşınızdan en az 350 lira kesinti yapılıyor. O paralarla Suriyeli teröristlere silah alınıyor, biz silah vermezsek o iç savaş nasıl devam eder yüzlerce insan bir hiç uğruna nasıl ölür hiç düşünmüyorsunuz.