kasanın alt tarafında çatlak oluştu bendede yanı bu benim görüşüm casper yapamıyo laptop işi onun değil bu 2.ci nirvana 1 masaüstü ben verim alamadım bakalım kısmet neyden yana olcak
Printable View
hocam maalesef oluyor yani her markada ben bunu alırken arkadaşım garanti olsun bozulmasın diye hp aldı 2 sene sonra hard disk ile ekran kartı birbirine yapıştı ve kullanıcı hatası dediler çöpe attı..eşim asus aldı o da baya para vermişti 3 sene gitti sonra o da çöpe..ben ve babam birlikte aldık ne onunkinde ne benimkinde çok şükür tık yok..şahsen casper ın eski imajından sıyrılması zor ama ön yargı ile bakmamak lazım ki ben alırken 1800 liraya aldım aynı özellikte makine piyasada yoktu toshiba 1 sene sonra çıkardı 3.5 milyara..yani beyaz eşya gibi bu da şans işi ama ne bileyim sıkıntı yaşamadım ki Van da çalışırken köyde en az 100 kere elektrik kesintileri yolda düşmeler oradan oraya atılmalar gibi işkencelere rağmen sadece a tuşu yerinden çıktı o da yukarıda dediğim gibi 3-4 günde yapıldı ve elime geldi.. birdaha alsam gözümde şu anda çok güzel bir modeli var üstte yazdım o da şu anda 1700-1800 civarlarında i7 1 tb hard disk 6 mb ön bellek 8 gb ram 2 gb paylaşımsız ekran kartı var ve ekran kartını istediğin zaman on board yapabiliyorsun aletin şarjı 8 saate çıkıyor çok enteresan geldi bana ki laptopta bu şarj süper..nasip hocam size de geçmiş olsun..