Sesli güldüm ofiste herkez bana bakıyorr... Çok utanıyoruuuummm ahahaha...
Printable View
Aykut Aykut sen alemsin yaa.
Sinyal vererek makas atıyorum :D Şaka bir yana acelem olduğu zaman agrasif kullanıyorum arabayı. Yalnız bunu yaparken çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Mesela sağa makas atarken bile bir sonraki hamleyi takip etmek için sadece sağ dikiz aynasına değil, orta ve sol dikiz aynalarına da bakıyorum. Yapılmaması gereken bir şey ama bazen cidden istemeden de olsa yapmak zorunda kalıyor insan. :(
sinyal koluna 1 kere hafifçe dokununca sinyal 3 kere yanıp sönüyor o kadar zor bir olay değil. özellikle sizin için değil Ankara'da hergün başıma geldiği için yazdım. sol şeritte gidiyorum yan şeritteki araba aniden önüme kırıyo. 5 saniye önceden sinyalini verse sol şeritten gelen ona göre hızını azaltır.
artık taksi dolmuş vs. sollarken elim sürekli sellektörde :)
Gideceği yere bırakmayı teklif ettim kabul etmedi, böyle bir teklif te bulundum tiksinen gözlerle baktı :) ama napayım utancımdan yaptım. Kıpkırmızı oldum ki hiç görmemiştim onu orada
abi cidden çok anlık oldu. Kırmızı ışıktı bi anda çekip gönderiverdim ki karşıdan karşıya geçmeye hazırlanmakta olan genç bir arkadaşımın bacağına yapıısıverdi :D bende çok güldüm kendime sonrasında :D
İnsan olmak..Bu istanbul trafiğinde insanlıkmış yol vermekmiş sakin kullanmakmış hikaye hayvan olacaksın illaki sürekli kafayı çıkaracaksın milletin hakkını yiyeceksin o zaman istediğin yere istediği vakit ulaşıyorsun.....şaka biryana inat ettim İstanbul trafiği bile benim sürüş güvenliğimden ve ahlakımdan taviz verdirmeyecek sabrediyorum :)
yolda iki dolmuşun kapıştığını görürsem birini yakalayıp önünden ayrılmıyorum, en azından diğeri gözdem kaybolana kadar :D buna hata yada ne derseniz artık :)
Sabah sabah yardın beni hocam ya :dj::dj::dj::dj::dj:
Ben aracı kullanırken oldukça dikkat ederim. Emniyet kemerim takılıdır. En ufak dönüşlerde bile sinyal vs. veririm,hız yapmamayı ve genelde aynı şerit üzerinde devam etmeyi severim,akıl almaz yerlere park yapmam ,trafiği aksatacak hareketlerden kaçınırım. Ama kimse dört dörtlük değil tabi.
Geçtiğimiz aylarda akan bir trafiğe yan koldan direk daldım ,ve çok ani bir fren sesi duydum arkamdan. tampona resmen dil sürttü o kadar kötü bir durumdu. İndim defarlarca özür diledim. Anlayış gösterdi.
Yine E-5 de Ankara sapağından girdim ve direk şeride girince az kalsın çarpıyordum.
En yakın hatamda bu dün sabah oldu işten eve dönerken mahalleye girişte önümdeki araca yol vermek için önce durdum,sonra arkama bakmadan geri vistese aldım ki o anda yaya vardı hiç farketmedim eziyordum neredeyse.
Bunların dışında hatalı bir sürüş yaşamadım Allah'ıma şükür.