550 , 600 den daha iyi bir cihaz.
Printable View
550 , 600 den daha iyi bir cihaz.
ben 600D de karar kıldım, sonuçta hareketli ekran ve boyut dışında dıştan çok bi fark yok ancak ne kadar da aynı olsa daha güncel daha yeni bir tasarım ve yazılım olduğundan bana mantıklı geliyor.
çok büyük farklar olmasa da 550D ye göre daha iyileştirilmiş olduğunu duydum, haftasonu kampanyalarına bağlı olarak artık hayırlısı diyelim...
Doğru seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun
Canon EOS 650D tavsiye ederim
herşey yalan oldu :D
gittim nikon d5100 aldım :)
Ben 10 gün sonra Amerikadayım, Nikon D3200 almayı planlıyorum. Bence fiyatına göre müthiş bir makina. HD film çekme özelliği en büyük artılarından.
iki lensli bir kit var onu beğendim. 18-55mm ve 55-200mm iki lensli..
Renge karar veremedim; kırmızı mı siyah mı alsam acaba..
Dogru karar bende 5100 onermek icin gelmistim daha bugun bir tanidigim Golddaki 600d yi aliyimmi. Diye sormaya geldi(bimekste calisiyorum) 5100 sattik kendisine 5100de 11 odaklama noktasi varken 600. De de 9 odaklama noktasi mevcut 5100. 660 cekime kadar sarji dayanirken 600d 440 cekim ve 5100un en buyuk artisi video cekerken odaklamayi otomatik yapmasi 600d de bu olay yok. Ve. 18-55 lens ile vr li onermiyorum sahsen lens. Uzun pozlama yapmadigindan dolayi titretmiyosun zaten bence guzel secim yapilmis gece cekiminde 5100de daha basarili bir cok sey sayabilirim cok yakin arkadasim teleskopuna baglayip gokyuzu fotograflari cekiyor gule gule kullanin hayirli olsun....